Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı 'nın Yeni Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ‘nın Yeni Sevgilisi Kim?

Acun Ilıcalı ile yaşadığı beraberlik ile ünlenen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafla herkesi şaşırtmıştı. Yeni sevgilisi ile sarılarak paylaştığı fotoğrafını paylaşan Subaşı’nın sevgilisinin yüzünü göstermemesi farklı iddialara yol açmıştı. Subaşı’nın yeni sevgilisi kim? Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisi

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile bir fotoğrafını  “Nazar etmeyin, bu Şeyma’nın masalı” notu ile paylaşmıştı. Subaşı’nın fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Gizemli sevgilinin Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edilirken; Şeyma’nın yeni aşkı tanıdık çıktı. Bilal Özcan’ın iddiasına göre Şeyma Subaşı, Adriana Lima’nın boşandığı kocası ve iki kızının babası Marko Jaric ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Miami’den Ev Aldı

Son dönemde katıldığı partilerle gündem olan Şeyma Subaşı İtalyan sevgilisi Guido’dan ayrılmasından bir süre sonra Miami’ye dönmüştü. Her fırsatta Miami’yi çok sevdiğini dile getiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Miami’de ev aldı. Kesenin ağzını açan Şeyma Subaşı aldığı yeni evindeki bir fotoğrafını paylaşarak şu cümleleri yazdı;

“Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için ALLAH’a teşekkür etmeliyim.

Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim! Olumlu bir hayat yaşamak, kendi tarzım! Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin.”

Şeyma Subaşı “Sen Öğret İşte”

Şeyma Subaşı’nın bir takipçisi Subaşı’nın fotoğrafına yorum yaparak şu cümleleri yazdı;

“Evet Şeyma işte böyle. Günde 10 kere tekrar ediyoruz ben güçlü kadınım… Belki böylece kendini inandırırsın. Ha ama baktın hâlâ olmuyorZeynep’ten bunu da öğren. Güçlü kadının güçlü olduğunu yazarak değil yaşayarak olduğunu anlatsın sana.”

Subaşı takipçisinin bu yorumuna sessiz kalmayarak “E sen öğret işte. Bilirsin çok iyi nasıl güçlü kalındığını” diyerek yanıt verdi. Ardından ise ” Instagram’da olma sebebi yaşama sebebi ŞEYMA olmuş baksanız. Yazık. İnşallah seni eğlendiren koca ya da sevgili bulursun yakında” diyerek dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler