Ana SayfaÜnlülerBircan Bali 'nin Tepki Çeken Hadise Yorumu

İlgili Postlar

Bircan Bali ‘nin Tepki Çeken Hadise Yorumu

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali Hadise hakkında öyle bir yorum yaptı ki duyanlar inanamadı. Herkesi şoke eden yorum karşısında programın diğer sunucuları Arto ve Seren Serengil şaşkınlıklarını gizleyemedi. Detaylar haberimizin devamında…

Bircan Bali Kimdir?

Hadise kimdir?

Bircan Bali’nin Tepki Çeken Yorumu

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali programda 2009 yılında Eurovision’da 4. olan Hadise’nin yarışmanın olduğu günlerde özel döneminin olduğunu söyledi. Bali; “Hadise’nin muayyen günüydü. Yoksa birinci olurdu” deyince herkes şaşırdı.

Bircan Bali’nin sözlerine Arto da ”İşte karşınızda Haydar Dümen” diyerek yanıt verdi. Bu açıklama sosyal medyada ise tepki çekti. Bircan Bali’ye takipçiler “Bu ne biçim yorum” diyeret tepki gösterdi.

Bircan Bali Hamilelik Pozları ile Büyüledi

Bircan Bali O İsmi Canlı Yayında Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın İbo Show’a katılan bir sanatçının kulisini kullandığını ve tuvaletini pis bıraktığını iddia etmişti. Demet Akalın kulisini kullanan kişinin ismini vermeyerek “Söylerdim ama çok ayıp olurdu! Hiçbir kadın sanatçı olmasına gerek yok! O klozeti öyle bırakmaz! Erkek belki” yorumu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bircan Bali o ismi Söylemezsem Olmaz programında açıklamıştı.

Bali, Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında Demet Akalın’ın tuvaletini kirleten kişinin adını açıkladı. Bali, canlı yayında “Demet Akalın bunu söyledi pimi çekti ve polemikten uzak durmak adına isim vermedi ya ben ismi söylüyorum, şimdi yiyin birbirinizi. Ben duyduğumu söylüyorum. Valla ben bir şey demedim ama duyduğum kadarıyla Zara… Zara’yla alakalı dedikodu onaylandı. Kameraya yakalandı diyelim. Demet Akalın’ın söylediği tarihle o kulisi kullanan kişi sayısı ortaya çıktı ama şimdi Demet bir manevrayla ‘Hayır, ben onu kastetmedim’ diyebilir. Demet’in bunu Zara olarak işaret ettiğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler