Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç Acun Ilıcalı'yı Sildi

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Acun Ilıcalı’yı Sildi

Bir süre önce Hande Erçel’le yollarını ayıran Murat Dalkılıç son dönemlerde Erçel’e olan tepkisiyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda ayrılık sonrası ilk kez açıklama yapan ünlü şarkıcı Kerem Bursin’le O Ses Türkiye programına katılan Hande Erçel’i takipten çıkarmıştı ki bugün ilginç bir gelişme daha yaşandı. Murat Dalkılıç Acun Ilıcalı’yı sildi.

Murat Dalkılıç Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu

Murat Dalkılıç “İlişkiyi ne bitirir?” sorusuna “İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir” dedi.  “Hiç sevgilinin telefonunu karıştırdın mı?” sorusuna ise, “Bu dünyada sevgililikte en nefret ettiğim şey telefon karıştırılmasıdır. Karıştırmadım diyerek yalan söylemek istemem. Belki 10 sene önce yapmışımdır. Hem saygı, hem güven belirtisi hareketlerdir. Bir şey ararsan bulursun çünkü” yanıtını verdi.

Hande Erçel’i Sildi

Evlilik arifesinde olduğu bilinen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti geçen sene ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çevirmişti. Çift ayrılık nedeni hakkında o dönem herhangi bir açıklama yapmamış ancak Erçel’in adı ayrılıktan çok kısa bir süre sonra rol arkadaşı Kerem Bursin’le aşk dedikodularına karışmıştı. İkili sadece arkadaş olduklarını söyleseler de, aralarındaki yakınlık herkesin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ise O Ses Türkiye yarışmasına birlikte katılan Erçel ve Bursin programdaki tavırlarıyla aşk dedikodularını iyice alevlendirdi. Bu durum üzerine Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’i takipten çıkarması da dikkatlerden kaçmadı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç Acun Ilıcalı’yı Sildi

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e dair aşk dedikoduları gittikçe güçlenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in O Ses Türkiye yarışmasına beraber katılmasıyla Ilıcalı’ya karşı tavır aldı. Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabı Instagram’da Hande Erçel’in ardından Acun Ilıcalı’yı da sildi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler