Ana SayfaDedikoduArto Canlı Yayında Seren Serengil'e "İki Yüzlü" Dedi Ortalık Birbirine Girdi

İlgili Postlar

Arto Canlı Yayında Seren Serengil’e “İki Yüzlü” Dedi Ortalık Birbirine Girdi

Seren Serengil Nihal Candan’ı konuk aldığı programda kendisine canlı yayında iki yüzlü diyen Arto ile tartıştı. Canlı yayında birbirine giren iki sunucu sert sözler söylediler. Tüm detaylar haberimizde…

Arto Canlı Yayında Seren Serengil’e “İki Yüzlü” Dedi Ortalık Birbirine Girdi

Yağmur Aşık’tan Seren Serengil’e Çok Konuşulacak Sözler

Söylemezsem olmaz programının salı günkü konuğu Nihal Candan’dı. Programın sunucularından Arto ise canlı yayında Candan’a “Sen kimin parasıyla o lüks otelde kalıyorsun” şeklinde bir sert soru yöneltti. Seren Serengil Arto’nun bu sorusuna müdahale etti ve böyle sorular sorulmaması gerektiğini söyledi. Bunun üzerinde ikili arasında gerginlik çıktı.

Seren Serengil Armağan Çağlayan’a Tüm Bilinmeyenlerini Anlattı

Gerginliğin arkasından Arto’ya davranışlarında soğukluk olduğu gözlenen Seren Serengil bu konu açılınca “İş arkadaşlarına çalışırken hakaret ettiğin için belki ondan sana böyle davranıyorumdur. Hayatım boyunca hiç kimse bana ikiyüzlü demedi, hiç öyle biri de olmadım. Karakterim ve duruşum hep baki oldu.” şeklinde sert yüklendi.

Seren Serengil Kimdir?

Arto Kimdir?

“Beni Çekemeyen Paçozlara Laf Veriyorsun”

Arto ve Nihal Candan Gerildi

Programa gelen misafirlere bu şekilde sorulan soruların doğru olmadığını savunan Seren Serengil, “25 yıllık arkadaşımsın ve benim böyle bir karakterimin olmadığını biliyorsun. Zaten beni o kadar çekemeyen, kıskanan paçozlar var ki sen onların ağzına laf veriyorsun” diyerek sözlerini tamamladı. Arto ise iki yüzlü anlamının anlaşıldığı gibi söylemediğini ifade etti.

Bircan Bali Kimdir?

Canlı yayında bu konuyu ele alan iki sunucu bir sürü konuştuktan sonra özel hayatlarında bir sorun olmadıklarını ilettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler