Ana SayfaÜnlülerSon Dakika...Seren Serengil Armağan Çağlayan'a Tüm Bilinmeyenlerini Anlattı...

İlgili Postlar

Son Dakika…Seren Serengil Armağan Çağlayan’a Tüm Bilinmeyenlerini Anlattı…

Armağan Çağlayan’ın Gör Beni adlı Youtube programa katılan ünlü sunucu Seren Serengil, tüm hayatına dair bilinmeyenlerini anlattı. Babası ve annesi arasındaki ilişki yüzünden travmaları olduğunu söyleyen Seren Serengil, dağılmış ailesi ve özel hayatına dair bilinmeyenleri açıklayarak gözyaşlarına boğuldu. Seren Serengil’in itirafları kısa sürede sosyal medyada bomba gibi patlarken tüm açıklamaları dikkatleri üzerine çekti. İşte ünlü sunucu Seren Serengil’den son dakika itirafları…

Seren Serengil İle Yağmur Sarnıç’ın Arasında Yine Kılıçlar Çekildi…

Seren Serengil Armağan Çağlayan’a Tüm Bilinmeyenlerini Anlattı…

Yapımcı Armağan Çağlayan’ın sanatçı babası Öztürk Serengil’e kızgın olup olmadığı konusunda yönelttiği sorusu üzerine Seren Serengil;

“Annenle Ne Haliniz Varsa Görün”

‘Kızgınım biraz. Çünkü ondan yola çıkarak bütün erkeklere parmağımı kaldırıyorum. Şimdi şöhret olabilirsin, paran olabilir, etrafında çok kadın olabilir her şeyin çok çok çok olabilir……..

……Çocuğum olmadı belki ama çocuk dünyaya getiriyorsan, ilk önceliğin, senin isteklerinden önce, senin çocuğun olmak zorunda. O zaman çocuk yapma. Bizi dünyaya getirirken sormuyorsunuz. ‘ İki sene sonra sıkılıp bırakacağım, annenle ne haliniz varsa görün, paranızı pulunuzu veriyorum, ama psikolojini iyi tut, hiçbir şey kullanma diyemezsin.”

“Bırakıp Evden Gitmemeliydi”

“Annemin hatası olur, sevginin bitmesini de anlamıyorum. Evlilik bu. Aldatılmadıkça, çok büyük bir hata olmadıkça bir başkasını sevip gidemezsin. Bunun sonu yok… Burada da bir çocuk var. Tek başına büyürse arızaları, travmaları olacak. Bunları da bir anne baba, bana göre düşünmek zorunda……

….Babam beş yaşında bir kız çocuğunu bırakıp evden gitmemeliydi. Giden bütün erkeklere de bundan kızgınlığım.”

“Finlandiyalı Üç Tane Var”

Armağan Çağlayan’ın babasının diğer evlilikten çocukları olup olmadığı sorusu üzerine Seren Serengil dikkat çeken bir açıklama yaptı.

‘Babam o hanım için gitmedi. Annemden sonra 5 defa evlendi. Son eşinden Finlandiyalı üç tane kızı var. Onları da çok seviyorum. Çünkü onların bir suçu yok. Suçlu erkek.”

Seren Serengil: “O Benim Ablam”

Armağan Çağlayan’ın Anadolu Hisarı’nda çiçekçilik yapan kardeşini üzerine Seren Serengil, ‘O benim ablam, annemin de ilk eşinden iki kızı var. Annem ilk eşinden ayrıldıktan 5-6 yıl sonra babamla evleniyor. Annemin iki, babamın üç tane çocuğu var ben tekim. Kardeşlerimi çok seviyorum.’ açıklaması yaptı.”

“Evin Duvarlarında Hülya Avşar Fotoğrafları Vardı”

“Ben 16 yaşımdayken sahneye çıktım. İbrahim Tatlıses’in ekibinde yer aldım. İlk gün polis baskın yaptı. Dört gün sonra yaşımı büyüttük ve sahne almaya devam etti. Hülya Avşar’ı çok seviyorum, bir dönem benim anneliğim yaptı. Küçükken evin duvarlarında Hülya Avşar fotoğrafları vardı.”

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler