Ana SayfaDedikoduSeren Serengil İle Yağmur Sarnıç'ın Arasında Yine Kılıçlar Çekildi...

İlgili Postlar

Seren Serengil İle Yağmur Sarnıç’ın Arasında Yine Kılıçlar Çekildi…

Sunucu Seren Serengil ile yıldızı asla barışmayan futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Sarnıç’ın arası yine gerginleşti. Son bikaç gündür fena yüklendiği Seren Serengil’i şimdide annelik özlemiyle vurdu. Detaylar Haberimizde..

Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Seren Serengil’in Davasında Son Durum..

Seren Serengil İle Yağmur Sarnıç’ın Arasında Yine Kılıçlar Çekildi…

Uzun bir dönemdir hazırlayıp sunduğu Söylemezsem Olmaz adlı programında Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın ayrılık süreciyle yakından ilgilenen ünlü sunucu Seren Serengil, önceki günkü programında “Yağmur, Emre’ye zina yaptı” dedi. Bu ifadeler sonrasında küplere binen Yağmur Sarnıç ise Seren Serengil’i geçmiş dönemlerde verdiği röportajında ki “Bekaretimi annem yüzünden verdim” sözleri üzerinden eleştirdi.

Seren Serengil kimdir?

“Gel Ben Sana Çocuk Doğurayım Bir Tane”

Şarkıcı Yaşar İpekle evli olduğu dönemdezamanlarda çocuk sahibi olmak için tüp bebek tedavisi olan Seren Serengil, gebe kalmış fakat yaşadığı üst üste gerginlikler sonrasında hamileliği sona ermişti.. Yağmur Sarnıç, hep annelik özlemi yaşadığını ifade eden sunucu Seren Serengil hakkında sosyal medya hesabından ağza alınmayacak ifadeler kullandı;

“Arkadaşlar şaka maka bir tarafa ben gerçekten bu mitomoni hastası teyzemize üzülüyorum. Baksanıza annesi küçük yaşta pavyona satmış oda inadına gitmiş birinin altına yatmış çok üzüldüm… Teyze gel anlat içini dök başka kime sattı anan seni biz sana destek olalım yoksa sonun hiç iyi değil. Bana bak yoksa çocuk yapmana da mı anan engel oldu. O dönem sana kızıp maşayla dağlayıp kısır mı etti? Sen üzülme gel ben sana da doğurayım bir tane. Onunla uğraş sen piyasadan elini çek kıyamam sana ben ne de olsa doğurgan kadınım ayol istediğim zaman evlenir yine doğururum ama sana çok üzülüyorum. Yazık ah canım benim.”

İşte Yağmur Sarnıç’ın Zehir Zembelek O Paylaşımı..

Yağmur Sarnıç'ın Zehir Zembelek O Paylaşımı
Yağmur Sarnıç’ın Zehir Zembelek O Paylaşımı

Emre Aşık’ı Öldürmeyi Planlayan Eşi İddiasıyla Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı..

Seren Serengil’in Geçmişteki Açıklaması Gündem Oldu…

Sunucu Seren Serengil, 95 senesinde verdiği bir ropörtajında “Bakire misin?” sorusu üzerine “Hayır, bakire değilim… Yıllar önce bekaretimi kaybettim… İsmini veremem çok ayıp olur. Ünlü birisi, çevresinde de bir yığın kadınlar vardır. Annem iki yıl sonra duydu ‘İyi halt ettin değil mi! Yakışıyor mu sana?’ dedi, kızdı. annem beni hiçbir zaman büyümüş olarak görmedi. Ve bu yüzden de cinselliği de seksi de annemle konuşamadım. Zaten beni büyümemiş gördüğü için ona bir isyandı ilk cinselliği yaşamam” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler