Ana SayfaÜnlülerYardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Seren Serengil'in Davasında Son Durum..

İlgili Postlar

Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Seren Serengil’in Davasında Son Durum..

Ünlü sunucu Seren Serengil için, yabancı uyruklu yardımcısı Gulnoza Mamatova’yı dövdüğü iddiasıyla 1 yıla kadar hapis  istemiyle dava açılmıştı. Sanatçı’nın yargılanmasına başlandı. İşte Detaylar..

Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Seren Serengil’in Davasında Son Durum..

Beykoz 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmada müşteki Gulnoza Mamatova ve avukatı hazır bulundu. Duruşmaya tutuksuz sanık sanatçı Seren Serengil katılmadı. Hakim, Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ne dosyanın birleştirilmesi yönünde yazılan yazıya muvafakat verilmediğini söyledi.

“Omzuma Vurup Saçımdan Çekti”

Gulnoza Mamatova ifadesinde “Seren Serengil omzuma vurup beni saçımdan tutarak yere çekerek yaralamıştır. Ben olay tarihinde kendisinin evinde hizmetçi olarak çalışıyordum. Beni yaraladığı için sanıktan şikayetçiyim” dedi.

Ünlü Sanatçı Duruşmaya Katılamadı…

Sanık Seren Serengil’in avukatı, müvekkilini bu celse hazır edemediğini iletti. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dosya ile bu davanın arasındaki dosyanın arasında hukuki ve fiili irtibat bulunduğunu belirterek iki dosyanın birleştirilmesini istedi.

Asliye Ceza Mahkemesi’deki Dosya Kapatıldı..

Kararını açıklayan mahkeme, Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ne konu dava dosyasının fiili ve hukuki irtibatının bulunduğunun sabit olduğunu belirtti. Her iki dava dosyasının bir arada görülmesinin zaruri olduğuna kanaat veren mahkeme, her iki dosyanın birleştirilmesine karar verdi.

Dosya Ağır Ceza Mahkemesi’ne Gönderildi..

Mahkemeler arasında birleştirme hususundaki verilen cevaba göre olumsuz uyuşmazlığın çözümü için dosyanın ortak ve yüksek görevli İstanbul Anadolu Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine karar veren mahkeme, dosyanın bu şekilde kapanmasına karar verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler