Ana SayfaDedikoduSeren Serengil "Yaptığım Haberin Arkasındayım"

İlgili Postlar

Seren Serengil “Yaptığım Haberin Arkasındayım”

Geçtiğimiz gün Seren Serengil sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Ajda Pekkan ve Hakan Altun’un aşk yaşadığını iddia etmişti. Bunun üzerine Hakan Altun ve Ajda Pekkan aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamıştı. Seren Serengil bu gelişmenin üzerine sosyal medya hesabı üzerinden “Yaptığım Haberin Arkasındayım” dedi.

Seren Serengil kimdir?

Hakan Altun kimdir?

Ajda Pekkan kimdir?

Her Yazılana ve Söylenene İnanmamanız Dileğiyle

Sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil Hakan Altun ve Ajda Pekkan’ın aşk yaşadığını şu ifadelerle duyurmuştu;

“Bodrum’da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan’ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun’la aşk yaşıyormuş. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar.”

Müzisyen Hakan Altun’ın menajeri Süleyman Çakmakçı ise aşk iddiaları hakkında şu açıklamada bulunmuştu;

“Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum’da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler.”

Hakan Altun’da menajerinin açıklamasının ardından bir açıklama yayınlamıştı. İşte o açıklamanın detayları;

Kendisine olan saygım ve hayranlığım dışında dedikoduya mahal bırakacak herhangi bir davranışımda olmamıştır. 1 Ekim’de yayınlanacak yeni projemle ilgili gündeme gelmem gerekirken böylesine aslı astarı olmayan bir dedikoduyla gündeme gelmek beni ziyadesiyle üzmüştür.

Ajda Pekkan gibi herkesin hayran olduğu bir sanatçıyla müzik camiasındaki dostluğumuz ve yapmayı planladığımız düet projemiz bu asılsız haber nedeniyle zarar görmeyecektir. Her yazılana ve söylenene inanmamanız dileğiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Yılın Aşk Haberi!..Superstar Ajda Pekkan Başarılı Şarkıcıyla Aşk Yaşıyor…

Seren Serengil “Yaptığım Her Haberin Arkasındayım”

Seren Serengil ise Hakan Altun’un yaptığı bu açıklamanın ardından yaptığım haberin arkasındayım dedi. Sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı;

“Yaptığım her haberin arkasındayım. 17 yıldır televizyoncuyum. 7 yıldır TV programı yorumculuğu yapıyorum. Karşımdaki tüm sabah magazin programları Star’dayken de burada da kaldırıldı tek tek çünkü iş yapamadılar. Star TV’DE program yaptığım 3 yılın 2 yılında reyting rekorları kırarak kendi rüştümü ispatladım beni daha geçen olmadı. Bütün bunların sebebi hep doğru söyledim hep doğrunun yanında oldum. Ben ne söylediysem söylediğim şeyin arkasındayım. İnsanlar yaşadıkları şeyin arkasında değillerse o onların bileceği iş. Aşk o kadar güzel birşey ki örtülmesi gereken değil sahiplenilmesi gereken bir şeydir. Kesinlikle tavsiyem budur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler