Ana SayfaÜnlülerBir Hülya Bir de Ben...

İlgili Postlar

Bir Hülya Bir de Ben…

Bugüne kadar hiç bir estetik ameliyatı bulunmayan Yeşilçam sinemasının ‘Afrodit’i olarak nam salmış oyuncu Banu Alkan, göz kapağı estetiği dalında gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla  ünlenen Op. Dr. Tuncay Sezgin’in yetenekli ellerine teslim oldu. İşte Detaylar..

Banu Alkan’dan Reynmen’e Çağrı

Bir Hülya Bir de Ben…

Muayene sırasında Doktor Tuncay Sezgin’den ufak bir müdahele ile bakışlardaki etkiyi daha da güzelleştirebileceğini öğrenen namı değer Afrodit, ilk defa bıçak altına girmeye karar verdi..

Banu Alkan kimdir?

Pempe Kostümüyle Hastaneye Geldi…

Bir zamanların Yeşilçam’ın da Afrodit lakaplı yıldızı olan Banu Alkan, zaman meydan okuyan güzelliğinin devamı sağlayabilmek için ilk defa bir uzmanın kapısını çaldı. Bursa daki Özel Anadolu Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Sezgin’e, göz kapağı estetiği dalında Türkiye’nin en yetenekli hekimleri arasında olduğu için muayene olan Afrodit, hastaneye gelirken yukardan aşağı pespembelere büründüğü çok şık sahne kostümü ve otriş maskesi takarak geldi. Operasyon geçireceği hastaneye adım attığı o andan itibaren çok büyük bir ilgiyle karşılaşan ve en başta hastane personeli olmak üzere kendisine yaklaşmaya çalışan herkesi sosyal mesafe konusunda dikkali olmaları konusunda uyaran Banu Alkan, otriş maskesiyle de bomba oldu.

Afrodit: “Türkiye’deki Tek Estetiksiz Starım”

Göz muayenesinden geçen Banu Alkan, Op. Dr. Tuncay Sezgin’in göz kapaklarına yapılacak basit bir operasyonla

Bakışlarını daha etkili hale geleceğini öğrenince çok heyecanlanan Banu Alkan; “Türkiye’deki tek estetiksiz starım. İnşallah da lazım olmaz. Ama olursa buradayım. Bakışların daha etkili, daha tesirli olma fikrine bayıldım. Gözlerim çok kıymetlidir. Hayat bu herşey olabilir, tedbirimizi alalım…” şeklinde bir açıklama yaptı..

“Kimseyi Tanımam Bebeğim”

Yeşilçam sinemasının son yıldız starlarından olan ünlü oyuncu Banu Alkan, şimdiki yeni nesil oyuncular hakkında da açıklamalar yaptı.  Kendi jenerasyonundan daha sonra sinemadan başka kadın star çıkmadığını fakat tv diziler sayesinde üne kavuşan bazı meslektaşlarını çok beğendiğini söyleyen Banu Alkan; “Kısmen başarılı bulduklarım var. Elbette yeniler gelecek ama bizim yerimizi kimse asla tutamaz. Sinemada en son nesiliz. Bizden sonra starlar gelmedi. Bir tek Hülya Avşar ve Banu Alkan’ı tanırım, başka kimseyi tanımam bebeğim” dedi.

“Bakışları Daha Canlı Hale Getirebiliyoruz!..”

Türkiye’nin en güzel yıldızlarından  olan Afrodit Banu Alkan’ın onu  tercih etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Op. Dr. Tuncay Sezgin, göz kapağı estetiği konusunda bilgiler verdi. Göz kapaklarının aslında kişinin yüz şeklinin yanında bakışlardaki etkide de çok önem kazandığınada değinen Sezgin, “Göz kapaklarında gençlerde olabildiği gibi belli yaşlardan sonra da sarkmalar olabilmektdir. Göz çevresine yaptığımız müdahele sayesinde bakışları daha canlı hale getirebilmekteyiz” dedi.

Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a Sert Gönderme!

Tuncay Sezgin Banu Alkan
Tuncay Sezgin Banu Alkan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler