Ana SayfaDedikoduYılın Aşk Haberi!..Superstar Ajda Pekkan Başarılı Şarkıcıyla Aşk Yaşıyor...

İlgili Postlar

Yılın Aşk Haberi!..Superstar Ajda Pekkan Başarılı Şarkıcıyla Aşk Yaşıyor…

Son denemlerde Magazin gündemini belirleyen Söylemezsem Olmaz programı, yine özel bir haberle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sunucu Seren Serengil’in ”Hakan Altun-Ajda Pekkan aşk yaşıyor” açıklaması tüm program izleyenlerini heyecana boğdu. Sunucu Seren Serengil, Süperstar Ajda Pekkan’a çok yakın bir kaynakdan aldığı bu özel bilgiyi seyircisine aktardı. İşte Seren Serengil’in Hakan Altun Ajda Pekkan aşk açıklamasının Detayları…

İrem Derici Ajda Pekkan Oldu…

Yılın Aşk Haberi!..Superstar Ajda Pekkan Başarılı Şarkıcıyla Aşk Yaşıyor…

Söylemezsem Olmaz Canlı yayınında açıklamayı patlatan Seren Serengil, Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar” ifadelerini de kullanarak şöyle söyledi..

Seren Serengil: “Şimdi Flört Aşamasındalar”

“Bodrum’da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan’ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun’la aşk yaşıyormuş. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar” ifadeleri ile bombayı patlattı..

Ajda Pekkan kimdir?       Hakan Altun kimdir?

“Sık Sık Buluşuyorlar”

Müzisyen Hakan Altun’ın menajeri Süleyman Çakmakçı ise aşk iddiaları hakkında açıklama yaptı..

Menajer Süleyman Çakmakçı, “Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum’da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler” dedi.

Hakan Altun: İnsanlar Delirdiğimi Düşünüyor!

İlk Açıklamayı Hakan Altun Yaptı…

Bu aşk dedikoduları üzerine ilk açıklama Hakan Altun dan geldi. Usta Sanatçı aşk haberlerini yalanlayarak “Ajda hanımla müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler