Ana SayfaDedikoduAlişan’ın Deniz Çakır’a Olay Tepkisi...

İlgili Postlar

Alişan’ın Deniz Çakır’a Olay Tepkisi…

Ünlü türkücü sanatçısı Alişan, spiker Ece Üner’i sert bir dille eleştiren oyuncu Deniz Çakır’a üstü kapalı bir biçimde olay tepkisi gündeme yerleşti. Alişan, ”İnsan avam olsun da ….” ifadeleri ile sözlerine devam ederken ünlü oyuncunun cevabı ne olacak? İşte Detaylar…

Alişan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

Alişan’ın Deniz Çakır’a Olay Tepkisi…

Spiker Ece Üner, show yıldızı Kim Kardashian’ın Azerbaycan- Ermenistan savaşıyla alakalı sert çıkışında; “Kardashian’ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba? ifadeleriyle yanıt vermişti.

Alişan kimdir?

Deniz Çakır, “Bu Nasıl Avam Yakışıksız Bir Üsluptur”

Sosyal medyada çalkalanan bu ifadelere başarılı oyuncu Deniz Çakır’dan ilginç bir tepki geldi. Ünlü spikerin üslubundan dolayı eleştiri yapan Deniz Çakır, “Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu… Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil” ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır kimdir?

Alişan Dayanamadı.. “Sen Ve Senin Gibilere Deniz Çakır…”

Ünlü Şarkıcı Alişan, Deniz Çakır ve Ece Üner arasında yaşanan bu olay polemikte ünlü oyuncuya tepki vererek; “İnsan avam olsun da şey olmasın” dedi.

Alişan’ın Devam Eden Olay Sözleri İse Şöyle; 

”Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır Ece Üner yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın!! Şeyi’de sen şeyet artık!”

Deniz Çakır’dan Ece Üner’e Tepki: “İnanılır Gibi Değil”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler