Ana SayfaDizilerMurat Ünalmış’ın Vahide Perçin Paylaşımı Sosyal Medyayı Yıktı...

İlgili Postlar

Murat Ünalmış’ın Vahide Perçin Paylaşımı Sosyal Medyayı Yıktı…

Perşembe akşamları ATV televizyonlarının reyting rekorları üst üste kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova, son çekilen bölümü ile dün gece izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl üçüncü sezonu ile büyük bir izleyici kitlesini toplayan Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde Hünkar Yaman’ın ansız ölümü herkesin yüreklerini dağlarken ünlü oyuncu Vahide Perçin’ne dizideki oğlu Demir Yaman karakterine can veren Murat Ünalmış’dan duygusal vedası olay oldu. Yakışıklı oyuncunun son paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçirdi. İşte Murat Ünalmış’ın Hünkar Yaman paylaşımı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan Ayrılan Vahide Perçin İmajını Değiştirdi…

Murat Ünalmış’ın Vahide Perçin Paylaşımı Sosyal Medyayı Yıktı…

Usta oyuncu Vahide Perçin ile çekilen sahnesinin fotoğrafını sosyal medya sayfasından yayınlayan yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış duygusal ifadeler kullandı..

“Canım Vahide Ablam”

“Bu fotoğraf son sahnemizden sonra çekildi. Canım Vahide Ablam. Aramızdaki bu manevi ve hakiki ilişki çok güzeldi. Seninle göz göze, kalp kalbe oynamak çok özeldi. Her şeyiyle örnek bir insansın. Aklınla, özverinle, insanlığınla, disiplininle ve daha bir çok şey.. Eline, emeğine, güzel yüreğine sağlık. Her zaman hayatımda olmasını istediğim ender insanlardansın. Seni çok seviyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim” mesajını ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler