Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Hakkında Hapis İstemiyle Dava Açıldı...

İlgili Postlar

Seren Serengil Hakkında Hapis İstemiyle Dava Açıldı…

Ünlü şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı tarafından korona virüs olduğu öne sürülerek darp edildiğini savunarak savcılığa suç duyurusu yapan Özbekistan kökenli yardımcısı Gulnoza Mamatova itirafı geçtiğimiz aylarda magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Şimdi ise ünlü şarkıcıya, darp ettiği iddiasıyla “basit yaralama” suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şok gelişmenin Detayları Haberimizde..

Seren Serengil “Yaptığım Haberin Arkasındayım”

Seren Serengil Hakkında Hapis İstemiyle Dava Açıldı…

Özbek bakıcı Gulnoza Mamatova, “Yaşadığım olayla ilgili avukatım Ali Çizik Bey adliye kurumlarında gerekli işlemleri başlatmışlardır. Olayın basına yansımasından sonra Seren Hanım televizyonda bir açıklama yapmıştır. Bu bir kadın tarafından yaptıklarını kapatmak adına hala hakaret ve iftiralara devam edip olayla alakası olmayan, benim hayatımda tanımadığım kişileri bağlıyorlar. Adalet er ya da geç yerini bulacaktır. Tüm yapılanlar cezasız kalmayacaktır. Avukatım Ali Çezik Bey süreci yakında takip ediyor” demişti..

Seren Serengil kimdir?

Şimdi ise Şarkıcı Seren Serengil hakkında, Özbekistan uyruklu yardımcısı Gulnoza Mamatova’yı darp ettiği iddiasıyla “basit yaralama” suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ne Olmuştu?

Aralarında tartışma çıkan ve aynı evde bulunan ve Seren Serengil’in menajeri olan Mustafa Tohma’nın tarafları sakinleştirdiğine yer verilen iddianamede, Serengil ve menajerinin istifa eden bakıcı Gulnoza Mamatova araçla Beykoz’da cadde üzerine bıraktıkları iddia edilmişti..
Yapılan İddianamede, bakıcı Gulnoza Mamatova’nın ortaya atılan olayın yaşanmasından tam bir gün sonra adli rapora sahip olarak  şikayetçi olduğu belirtildi ve bunun üzerine bu olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi..

Seren Serengil Yapılan İddiaları Reddetti!..

Şarkıcı Seren Serengil, “Olay gününde evde müştekinin izin isteyip dışarı çıkmak istemesi üzerine aralarında sözlü münakaşa yaşandığı, ancak kesinlikle şiddet olayı geçmediği, kimseye fiziksel temasta bulunmadığı ve olayın kurgudan ibaret olduğu” iddiasında bulundu.

Seren Serengil’in Hapsi İsteniyor!…

Dosyanın uzlaştırmacıya gönderildiği ancak tarafların uzlaşmadığı bilgisine yer verilen iddianamede, Serengil’in “basit yaralama” suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianame yer alan dosya gönderildiği Beykoz 4.Asliye Ceza Mahkemesi tarafınca kabul edildi. Sanık olan Seren Serengil önümüzdeki Kasım ayının 3’ün de mahkemede hakim karşısına çıkacak.

Seren Serengil İle Yaşar İpek’in Boşanma Davası Nasıl Sonuçlandı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler