Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat'ın Karısı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu..

İlgili Postlar

Çılgın Sedat’ın Karısı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu..

Türk müziğinin Çılgın Sedat lakaplı ünlü şarkıcısı Sedat Kapurtu ve eşi Özlem Kapurtu, maalesef koronavirüse yakalandı. Kötü haberin magazin gündemine bomba gibi düşerken, engelli bir evladı oğlu olduğu için zor günler geçirdiğini anlatan anne Özlem Kapurtu, bağlandığı canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Detaylar Haberimizde..

Çılgın Sedat Trafik Kazası Geçirdi

Çılgın Sedat’ın Karısı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu..

2005 senesinde dünya evine giren popüler şarkıcı Çılgın Sedat ve eşi Özlem Kapurtu, maalesef koronavirüse yakalandılar. Dün Lerzan Mutlu’nun Uçankuş’da hazırlayıp sunduğu canlı yayın programına görüntülü telefonla bağlanan acılı anne Özlem Kapurtu, izleyici karşısında uzunca bir süre gözyaşı döktü.

Çılgın Sedat Kimdir ?

Yürekleri Dağladı..

Engelli olan evladına korona virüsü geçirmemek için ne yapacağını şaşırdığını anlatan acılı anne Lerzan Mutlu’nun canlı yayınında dakikalarca ağlayarak yürekleri dağladı..

“Çocuğumu Kime Bırakacağım?”

İki evlat sahibi anne Özlem Kapurtu sözlerine devam ederek; “Kızımız negatif. Hastalığın kuluçka süresi var ben de bu süreçte yaptırdığımda negatifti ama sonra pozitif oldu. Ben bu süreçte çocuğumu kime bırakacağım? Çocuğumu tanımayan biri ona bakamaz. Ben şu şartlarda zor nefes alıyorken hasta çocuğum ne yapar? Engelli bireyler için bir şey yapılmıyor. Sıraç bizimle kalıyor. Benim imkanım olduğu için odalara dağıldık ama diğer aileler için çok zor. Keşke dışarıda kağıt toplasaydım da oğlum böyle olmasaydı. hayat sizi her şeyi alıştırdığı için biz de alıştık” dedi.

Çılgın Sedat: Yaşamayan Kimse Anlamaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler