Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat: Yaşamayan Kimse Anlamaz

İlgili Postlar

Çılgın Sedat: Yaşamayan Kimse Anlamaz

Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz. Çılgın Sedat olarak tanınan ünlü şarkıcı Sedat Kaputlu, Serebral Palsi hastası oğlu Sıraç için düzenlediği yardım gecesi sonrasında ilk defa konuştu. Ünlülere ait eşyaların açık arttırma ile satıldığı gecede neler yaşandı? 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Çılgın Sedat, kimlere sitemde bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Çılgın Sedat Çarpıcı Açıklamaları İle Dikkat Çekti!

Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz

Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz. Fantezi müziğin sevilen ismi Çılgın Sedat, Serebral Palsi hastası oğlu için yardım gecesi düzenledi.

Gecenin düzenlenmesinde organizasyonu eski manken Şenol İpek ve Sinem Yıldız üstlendi.

Dün akşam gerçekleşen ve ünlülerin özel eşyalarının açık arttırma yöntemiyle satıldığı özel geceyle ilgili 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Çılgın Sedat, yaşanılanları anlattı.

İşte Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu’nun anlattıklarından bazı satırbaşları…

Gecede, 200 Bin Lira yardım toplandı.
Gecede, 200 Bin Lira yardım toplandı.

Sedat Kapurtu Kimdir?

Gelen herkese teşekkür ediyorum

-Çok güzel bir gece düzenlendi oğlum için Allah razı olsun. Gelen baş tacı gelmeyen de Allah razı olsun. Seda Sayan sahnede en son giydiği elbiseyi verdi. İbrahim Tatlıses, Yılmaz Güney’den kalma kaşkolunu verdi. Farklı muhabbetlere herkes koşuyor. Gündem çok yoğun değil ya, olunca bizim peşimizden koşacaklar demek ki. Onlardan gelecek dostluk Allah’tan gelsin. Yaşamayan kimse bunu anlayamaz. Demet de bir şey hazırlamış. O da gönderdi.

-Bu tedavinin süreci çok uzun. Bağış 200’leri biraz geçmiş durumda. Herkesten Allah razı olsun. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Malatya Spor Kulübü Başkanı Adil Gevrek futbolcular adına 60 bin TL bağışladı.

Sinem ve Şenol bu geceyi yaparken insanlardan azar işittiler

-Talip Abi, Cengiz Kurtoğlu, Serkan Kaya… Serkan Kaya bana sordu ‘Ne kadar lazım, ne kadar bekliyorsun?’ dedi. Sonra da ‘Ne eksik kalırsa ben onu tamamlayayım Sedat…’ dedi. İbrahim Abi de aynı şeyi söyledi. ‘Ne gerekiyorsa ben yapayım Sedat’ dedi.

-İbrahim Tatlıses’in kaşkolü açık arttırmaya çıkmadı. Onu Cengiz Abi aldı.

-Sinem Yıldız ile Şenol İpek, bu geceyi yaparken insanlardan azar işittiler. Ben herkese teşekkür ediyorum.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler