Ana SayfaÜnlülerHadise Annesi İçin Kesenin Ağzını Açtı

İlgili Postlar

Hadise Annesi İçin Kesenin Ağzını Açtı

Hadise annesi için kesenin ağzını açtı! Geçtiğimiz yaza damga vuran olaylardan biri, ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüs ettiği haberleri olmuştu. Nur Yerlitaş’ın canlı yayında anne Gülnihal Açıkgöz’ün yaşadığı zor durumu ifşa etmesiyle zor günler geçiren Hadise, annesinin sağlığı için kesenin ağzını açtı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hadise’nin Kürkü Gerçek Mi Çıktı?

Hadise annesi için kesenin ağzını açtı!

Hadise annesi için kesenin ağzını açtı! Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüs etmesinin ardından oldukça zor zamanlar yaşamıştı.

Ünlü modacı Nur Yeritaş’ın bir magazin programına telefonla bağlanarak Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüs ettiğini iddia etmesinin ardından, magazin dünyası bir hayli karışmıştı.

Ünlü modacı telefonla bağlandığı programda, yaşananları şu şekilde anlatmıştı:

“Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, “Hadise’nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal’deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda” dedi. Saat 03 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca’yı aradım, “Hadise’nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de “anne” konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim… Hadise’yi çok fazla tanımam, ama beğenirim. Aynı günün sabahı yengemin ameliyatı vardı Florance Nigtingale’de. Hastanenin bahçesinde ablası Hülya Açıkgöz”ü gördüm uzaktan. Bir teşekkür bekledim, teşekkür bile etmedi. Üzüldüm.

Gülnihal Açıkgöz'ün intiharına sebep olarak kızkardeşlerin arasındaki para kavgası gösterilmişti.
Gülnihal Açıkgöz’ün intiharına sebep olarak kızkardeşlerin arasındaki para kavgası gösterilmişti.

Hadise kimdir?

Klinikte bir ay destek aldı

Anne Gülnihal Açıkgöz’ün, Hadise, ablası Hülya ve kız kardeşi Derya Açıkgöz arasındaki para kavgasının büyümesi üzerine bunalıma girdiği ve intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti.

Yaşanılan talihsiz olayın ardından daha fazla İstanbul’da kalmak istemeyen Gülnihal Açıkgöz, küçük kızı Derya Açıkgöz ile birlikte Belçika’ya dönmüştü.

İşleri dolayısıyla İstanbul’da kalmak zorunda olan Hadise, iddialara göre annesine Belçika’nın en başarılı rehabilitasyon merkezinde psikolojik destek almasını sağladı.

Gülnihal Açıkgöz’ün bir ay boyunca aldığı psikolojik destek için ünlü şarkıcının kesenin ağzını açtığı, kliniğe 12 bin dolar (Yaklaşık 64 bin TL) ödediği iddia edildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler