Ana SayfaÜnlülerŞehrazat İle Acun Ilıcalı Arasında Kılıçlar Çekildi...

İlgili Postlar

Şehrazat İle Acun Ilıcalı Arasında Kılıçlar Çekildi…

Medya patronu Acun Ilıcalı ile söz yazarı Şehrazat arasındaki telif kavgası artarak devam ediyor. Acun’un haksız bir bedel talep ettiğini öne sürdüğü söz yazarı Şehrazat, Acun Ilıcalı’ya cevabı sert oldu. Çarpıcı Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Exxen…

Şehrazat İle Acun Ilıcalı Arasında Kılıçlar Çekildi…

Dört yıldır zaten davalık olduklarını bilinen ünlü söz yazarı Şehrazat, “Bir tek ben değilim birçok besteci ve söz yazarı arkadaşımda seninle mahkemelik bence sus konuşma”şeklinde son durumu açıkladı..

Acun Ilıcalı kimdir?

“Terbiyesiz, Haram Zıkkım Olsun” 

Medyaradar’ın hazırlamıi olduğu özel haberine göre; Medya patronu  Acun Ilıcalı, yapımlarında telif haklarını ödemediği konusunda kendisine “Terbiyesiz, haram zıkkım olsun” ifadelerini sarf eden besteci ve söz yazarı Şehrazat ile ilgili suç duyurusu yapacağını bildirdi.

Şehrazat: “Bence Sus Konuşma”

Acun Ilıcalı’nın bu sözlerine yanıtı gecikmeyen Şehrazat, ‘‘Bir tek ben değilim birçok besteci ve söz yazarı arkadaşımda seninle mahkemelik bence sus konuşma” şeklinde cevapladı..

Şehrazat Kimdir?

“Uçağını Almadan Bizim Şu Telifleri Ödeseydi”

Acun’un popüler yarışma Survivor’ı gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti’ne gitmek için 99,5 milyon TL’ye yepyeni bir uçak aldığı gündeme gelince söz yazarı Şehrazat, Ilıcalı’yı ’emek hırsızlığı’ ile suçladı, “Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haramı zıkkım olsun” ifadeleriyle sert bir şekilde yüklendi..

“Senin Yaşın Kadar Benim Kariyerim!”

Ünlü söz yazarı bir diğer paylaşımında ise, “Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen 1000 tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır Acun Ilıcalı. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok değil mi?” sözleriyle yüklenmeye devam ederken sessizliğini bozan Acun Ilıcalı ise şu ifadelere yer verdi..

“Alacağım Tazminatı İşitme Engelli Miniklere Kullanacağım…”

“Bizden haksız bedel talep edip istediğini alamayınca hakaret yolunu seçen bu terbiyesiz kişiye cevabımızı mahkemede vereceğiz. Tazminatı ise işitme engelli miniklerimiz için kullanacağız” ifadeleriyle kılıcını hızlı çekti..

Acun’a ayn hızda cevap veren Şehrazat, ”Ortada bir haksız kazanç var ama benimkimi seninki mi onu Aralıkta göreceğiz. Zaten mahkemeliyiz dört yıldır kamuoyunu yanıltma! Ayrıca bir tek ben değilim birçok besteci ve söz yazarı arkadaşımda seninle mahkemelik bence sus konuşma’‘ dedi..

Şehrazat: Şarkı Çok Güzel Oldu!

Şehrazat İle Acun Ilıcalı Sosyal Medya Tartışması
Şehrazat İle Acun Ilıcalı Sosyal Medya Tartışması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler