Ana SayfaÜnlülerGazeteci Aslan Sayım Ve Yapımcı Umut Bolel Program Hazırlığında...

İlgili Postlar

Gazeteci Aslan Sayım Ve Yapımcı Umut Bolel Program Hazırlığında…

Adını bir çok sektörde duyduğumuz ünlülerin kuaförü, menajeri ve magazinci Aslan Sayım ile ünlü yapımcı Umut Bolel Program yapma Hazırlığına giriştiler.. İşte Detaylar..

Gazeteci Aslan Sayım Ve Yapımcı Umut Bolel Program Hazırlığında…

Adını bir çok sektörde duyduğumuz ünlülerin kuaförü, menajeri ve magazinci Aslan Sayım kendini bir çok alanda göstermiş 6 yıldır da bir çok Radyo da program hazırlamış ve aynı zamanda sunmuştur.
Son olarak iki gazetede köşe yazan ve röportajlar yapan Aslan Sayım, İvana Sert, Ayla Çelik, Zerrin Özer, Tuğba Yurt, Sinan Akçıl ve Ebru Yaşar gibi bir çok ünlü isim ile röportaj yapmış ve programında ağırlamıştır.
Umut Bolel genç yapımcı olarak adını duyurmuş kendi şirketini kurmuş bir çok ünlü isimle ve iş,sanat, siyaset camiasına hizmet vermektedir.
Genç yapımcı Umut Bolel, yapımcılığın yanı sıra, reklamcılık, menajerlik geçmişi ve genç girişimciliği ile pek çok başarıya imza atmış, öte yandan başarılarına Uluslararası Down Sendrumu Federasyonunu da ekleyerek sosyal sorumluluk projelerine katkı sağladığı bilinmektedir..
Son zamanlarda ismini sosyal medya hesabında Biz Bize canlı programlarla duyuran Umut Bolel’in canlı yayınına müzisyen, fenomenler, ünlü modacılar, oyuncular da konuk oluyor.

İki Yetenekli İsim Bir Programda!..

İki birbirinden başarılı genç isim Umut Bolel ile Aslan Sayım, magazinsel olayları ile gündemi masaya yatıracaklar. Bu ikili bir çok konuda ortak projeye imza atacağını duyurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler