Ana SayfaDedikoduReal Madrid 'in Eski Yıldızı Türkiye Güzelini Yakın Takipte...

İlgili Postlar

Real Madrid ‘in Eski Yıldızı Türkiye Güzelini Yakın Takipte…

Bayern Münih ve Real Madrid ’in eski popüler yıldızı James Rodriguez, bu yılın Miss Fashion güzeli Elif Yılmaz’ın peşinde. Yeni transferinin yapıldığı İngiltere Premier Lig ekibi Everton’da yeteneğiyle isminden söz ettiren James Rodriguez’in sosyal medyada milli güzelimizle mesajlaştığı bilgisi ortaya çıktı. İşte Detaylar..

Real Madrid ‘in Eski Yıldızı Türkiye Güzelini Yakın Takipte…

Kolombiyalı yıldız futbolcunun Elif Yılmaz’ı daha önce Madrid’e davet eden başarılı futbolcu, attığı mesajlarla Elif Yılmaz’a olan hayranlığını sürdürüyor.

2020 Miss Fashion güzeli olan Elif Ezgi Yılmaz’ın adı son günlerde bir dünya yıldızıyla beraber anılmaya başladı. Öncesinde de Bayern Münih ve Real Madrid ’te top koşturan Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez’in kalbini Elif Yılmaz’a kaptırdığını şu an dünya konuşuyor. İçinde bulunduğumuz sezonda İngiltere Premier Lig takımlarından ekiplerinden olan Everton’a transfer olan başarılı futbolcu bu defa Türkiye güzeliyle olan flörtü ile gündemden düşmüyor…

Elif Yılmaz Kimdir?

James Rodriguez

Kolombiyalı Yıldız Geçtiğimiz Yaz Eşinden Ayrılmıştı…

Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez’in güzelliğiyle görenleri peşinden koşturan,  büyüleyen Elif Yılmaz ile Instagram hesabından mesajlaştığı ortaya çıktı. 2017 yılı yazında eşi Daniela Ospina ile yollarını ayıran Kolombiyalı yıldız’ın Daniela Ospina ‘dan bir kız evladı, geçen yılda bir taşıyıcı anneden sahip olduğu bir oğlu evladı var.

Instagram ‘dan Takipleşmiyorlar…

Öte yandan Türkiye güzeli seçilmesinin yanı sıra oyunculukta da yeteneği olan pekçok yapımcıdan oyunculukla ilgili teklifler gelen Elif Yılmaz’ın adı Türkiye’de en başta Reynmen olmak üzere pek çok ünlüyle anılmıştı. Sosyal medya platformunda da takipçilerinden bolca mesaj aldığı bilinen Türkiye güzeli Elif Yılmaz, son aşk dedikodularıyla ilgili ise sessizliğini şimdilik koruyor. Sosyal medyada birbirlerini şimdilik takip etmeyen ünlü ikilinin, bu sayede aşk dedikodularından da uzak kalmayı tercih ettikleri ise gelen bilgiler arasında…

 

Elif Yılmaz
Elif Yılmaz

Bu Sezon Galatasaray ‘a Gelecekti…

Galatasaray’ın yetenekli golcüsü Radamel Falcao ile Kolombiya Milli Takımı’nda birlikte top koşturan James Rodriguez ‘in, yeni sezon başlarında adı Galatasaray’la da bolca anılmıştı. Diğer yandan Kolombiyalı yıldız futbolcu şimdiki takımı Everton’da milli futbolcumuz Cenk Tosun ile de takım arkadaşı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler