Ana SayfaDedikoduYağmur Aşık'tan Seren Serengil'e Çok Konuşulacak Sözler

İlgili Postlar

Yağmur Aşık’tan Seren Serengil’e Çok Konuşulacak Sözler

Emre Aşık ile boşanma süreci devam eden Yağmur Aşık, boşanma davasını yakından takip eden ve sık sık yorumlarda bulunan Seren Serengil’e yüklendi. Yağmur Aşık’ın sözleri çok konuşulacak! Detaylar haberimizde…

Seren Serengil Armağan Çağlayan’a Tüm Bilinmeyenlerini Anlattı…

Yağmur Aşık’tan Seren Serengil’e Çok Konuşulacak Sözler

Emre Aşık ile boşanma süreci devam eden Yağmur Aşık, boşanma davasını yakından takip eden ve sık sık yorumlarda bulunan Seren Serengil’e yüklendi. Söylemezsem Olmaz programında boşanma konusunu ele alan Seren Serengil, Yağmur Aşık için “Yağmur, Emre’ye zina yaptı” dedi.

Yardımcısını Dövdüğü İddia Edilen Seren Serengil’in Davasında Son Durum..

Yağmur Aşık, bu sözler üzerine Seren Serengil’in yıllar önce yaptığı açıklama ve çocuğu olmaması konusuyla ona yüklendi. Yağmur Aşık’ın sözleri ise sosyal medyada olay oldu.

“Gel Bana Bir Tane Çocuk Doğurayım”

Seren Serengil Kimdir?

Boşanma süreci hakkında yorum yapan Seren Serengil için ağır konuşan Yağmur Aşık sosyal medya hesabından, Seren Serengil’in yıllar önce annesi için yaptığı açıklamaya değinerek “Baksanıza annesi küçük yaşta pavyona satmış oda inadına gitmiş birinin altına yatmış çok üzüldüm… Teyze gel anlat içini dök başka kime sattı anan seni biz sana destek olalım yoksa sonun hiç iyi değil” yorumunda bulundu.

Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı Öldürmek İçin Tuttuğu Kiralık Katil: Benden Hamile Kaldı

Yaşar İpek ile evli olduğu dönemde tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ancak bebeğini düşüren, zaman zaman bebek özlemi için açıklama yapan Seren Serengil’i çocuğu olmamasından vuran Yağmur Aşık, “sen üzülme gel ben sana da doğurayım bir tane. Onunla uğraş sen piyasadan elini çek kıyamam sana ben ne de olsa doğurgan kadınım ayol istediğim zaman evlenir yine doğururum ama sana çok üzülüyorum. Yazık ah canım benim.” diyerek çocuk doğurmayı teklif etti.

Emre Aşık Kimdir?

İşte Yağmur Aşık’ın açıklaması;

Yağmur Aşık'tan Seren Serengil'e Çok Konuşulacak Sözler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler