Ana SayfaDedikoduİki Hafta Önce Doğum Yapan Merve Aydın Koronavirüse Yakalandı! Sağlık Durumu İyi...

İlgili Postlar

İki Hafta Önce Doğum Yapan Merve Aydın Koronavirüse Yakalandı! Sağlık Durumu İyi Mi?

Geçtiğimiz haftalarda bebeğini kucağına alan Merve Aydın, koronavirüse yakalandı. Merve Aydın’ın sağlık durumu nasıl? Tedavisine nasıl devam ediliyor? Tüm detaylar haberimizde…

Merve Aydın Koronavirüse Yakalandı! Sağlık Durumu İyi Mi?

Merve Aydın Kimdir?

Yeni doğum yapan Merve Aydın eşinin, kayınpederinin ve kayınvalidesinin testinin pozitif sonucunun ardından kendi testinin de pozitif olduğunu öğrendi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Merve Aydın, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Merve Aydın “Biz çok dikkatliydik maskesiz ve dezenfektansız dışarı çıkmıyorduk. Ya hastaneden ya da eşim bebeğin kimliğini çıkartmaya gitmişti oradan kapmıştır.” diyerek nereden kaptıklarını tahmin etti. Eşinin sonucunun ardından kendisinde de halsizlik ve boğaz ağrısı olduğunu söyleyen Merve Aydın, test sonucunun pozitif olduğunu bebeğini emzirirken öğrendiğini söyledi.

Survivor Merve Aydın Muradına Erdi!

“Ne Olur Duyarsız Olmayın”

Haberlerde sorumsuz insanları gördüğünü söyleyen Merve Aydın, “İşiniz yoksa lütfen dışarı çıkmayın, ne olur yapmayın ve kendinizi düşünün. Bu virüs can alıyor. Artık yaşta fark etmiyor. Genç, yaşlı artık herkes ölebiliyor” diyerek takipçilerine seslendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler