Ana SayfaDedikoduTuğba Özay'ın Estetikli Ünlülere Büyük Göndermesi..

İlgili Postlar

Tuğba Özay’ın Estetikli Ünlülere Büyük Göndermesi..

Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün Maltepe’de bir güzellik merkezinde objektiflere takıldı. Güzel model, ayak üsti magazin muhabirleriyle sohbet ederken, estetik operasyon geçiren ünlü isimlerede göndermeli ifadeleri olay oldu. Tuğba Özay’ım bomba açıklamasının Detayları Haberimizde..

Hastaneye Kaldırılan Tuğba Özay’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Tuğba Özay’ın Estetikli Ünlülere Büyük Göndermesi..

Kış mevisimine girmeden özel bakımlarını yaptırdığını açıklayan ünlü manken Tuğba Özay, “Güzelliğimize destek verecek bakımları yaptırmalıyız. Fazla doğallıktan uzaklaşmayı da fazla doğru bulmuyorum. Herkes birbirine benziyor. Sanki aynı fabrikadan çıkmış gibiler” dedi.

Tuğba Özay kimdir?

“Ünlüler Testere Filmindeki Cadı Karakterine Benziyor”

“Estetiğe karşı değilim sadece abartılı estetiğe karşıyım” diyen Tuğba Özay, “Doğru işlemler yaptıralım. Herkeste aynı balık dudak var. Çoğu ünlü artık Testere filmindeki cadı karakterine benziyor.” diyerek estetikli isimlere bomba gönderme yaptı. Güzelliğin sadece ve sadece kadınlardan beklenmemesi gerektiğini belirten Tuğba Özay, “Erkeklerde bakımlarını yaptırıp kendilerine baksınlar “dedi.

Tuğba Özay, Kendisini Ti’ye Alanlara Ayar Verdi!

Tuğba Özay: “Bergen’i Ben Oynayacaktım”

‘Mersin Altın Çilek Ödülleri töreninde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık olan ünlü model Tuğba Özay enteresan bir açıklamaya daha imzasını atmıştı.

‘Bergen’i oynaması için 3 yıl önce teklif aldım. Başrolü Nihat Altınkaya ile paylaşacaktık, ancak proje aksilikler nedeniyle iptal olduğunu” söylemişti.  Ünlü modelin bu çarpıcı açıklamasının sonrasında akıllara oyuncu Serenay Sarıkaya geldi.

“Ben Uzun Zamandır Bergen Rolüne Hazırlanıyorum”

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ‘Acıların Kadını Bergen’ adlı sinema filminde başrol oynamak için son 2 senedir durmaksızın hazırlanıyor. Vizyon tarihi olarak 27 Kasım olarak açıklanan film bütçe, kadro ve son olarak da pandemi sebepleriyle üçüncü defa ertelendi. Sarıkaya filmle ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır role hazırlanıyorum” demişti.

Serenay Sarıkaya kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler