Ana SayfaDedikoduOktay Kaynarca'dan Set Çalışanlarına Saldıran Zorbalara Cevap!

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca’dan Set Çalışanlarına Saldıran Zorbalara Cevap!

Geçtiğimiz günlerde EDHO dizisinin çalışanları otelde saldırıya uğramışlardı. Kadın çalışanlarına saldıran zorbaların görüntüleri sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, bu saldırıya sessiz kalmadı. İşte Oktay Kaynarca’nın açıklamaları…

Oktay Kaynarca’dan Set Çalışanlarına Saldıran Zorbalara Cevap!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Son Durum..Çakırbeyli’ler Covid-19’a Karşı Geliyor

Geçtiğimiz günlerde EDHO dizisinin çalışanları otelde saldırıya uğramışlardı. Kadın çalışanlarına saldıran zorbaların görüntüleri sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, bu saldırıya sessiz kalmadı. Önceki gün Ulus’ta görüntülenen Oktay Kaynarca, kadın çalışanlarına saldırıda bulunan zorbalar için “Adamların 50 tane suç dosyası var. Onlar profesyonel, biz onlarla başa çıkamayız” dedi.

“Hakkımda Suç Duyurusunda Bulunmuş Olabilirler”

İddialara göre saldırganların “Bizi ölümle tehdit etti” iddialarına oyuncu, saldırıdan sonra aralarında bir tartışma çıktığını bunun sonucunda söylemedikleri sözleri söylemiş gibi aktardıklarını iletti. Hakkında suç duyurusunda bile bulunmuş olabileceklerini ileten ünlü oyuncu,  savcılıktan her şeyi öğreneceğini söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer

Ne Olmuştu?

Maltepe’de bir otelde çekimler için hazırlık yapan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin set çalışanları, alkollü ve uyuşturucu maddenin etkisinde oldukları iddia edilen kişilerce sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Otelde kalan üç kişi, fotoğraf çektirme bahanesiyle oyuncuların kaldığı odanın önüne gelmişti. Oyuncular şüphelilerin alkollü olduğunu fark ederek fotoğraf çektirmeyi kabul etmeyince tartışma çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler