Ana SayfaDedikoduYağmur Aşık'ın Emre Aşık'ı Öldürmek İçin Tuttuğu Kiralık Katil: Benden Hamile Kaldı

İlgili Postlar

Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı Öldürmek İçin Tuttuğu Kiralık Katil: Benden Hamile Kaldı

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve boşanma aşamasında olduğu Yağmur Aşık arasında sular durulmuyor. Yağmur Aşık’ın beraber yakalandığı Erdi Sungur, kiralık katil olduğunu ve Emre Aşık’ı öldürmesini istediğini iddia edince ortalık karıştı!

Emre Aşık’ı Öldürmeyi Planlayan Eşi İddiasıyla Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardı.

Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı Öldürmek İçin Tuttuğu Kiralık Katil: Benden Hamile Kaldı

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve boşanma aşamasında olduğu Yağmur Aşık arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz aylarda Erdi Sungur ile birlikte arabada olan Yağmur Aşık jandarma ekiplerine vurarak kaçtı ve ikili birlikte yakalandı. Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın kendisinden Emre Aşık’ı öldürmesini istediğini iddia edince ortalık karıştı.

Erdi Sangur, verdiği ifadede Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı öldürmek için silah satın aldığını söyleyerek, “Ben Yağmur ile birlikte Emre Aşık’ı öldürmek için herhangi bir plan yapmadım. Yağmur Aşık bana konuyu teklif ettiğinde de ben kabul etmedim.” dedi. Yağmur Aşık’ın kendisine kanlı bir et parçası getirerek ateş etmesini söyleyen Erdi Sangur, “Ateş ederken gözümü kırptığım için benden umudu kesmişti.” şeklinde açıklamalarına devam etti. Firari olduğu dönemlerde Yağmur Aşık’ın yanında kaldığını söyleyen Erdi Sangur, Yağmur Aşık’ın kendisinden hamile kaldığını iddia etti.

Emre Aşık’tan Eşi Hakkında Fuhuş İddiası!

Duruşma Ertelendi

Emre Aşık Kimdir?

Duruşmaya katılmayan Yağmur Aşık ve tanık İlyas Yılmaz’ın bir sonraki duruşmaya zorla katılmasına karar verildi. Televizyon gazetesi ve basında çıkan haberler ise delil sayılacak. Yağmur Aşık’ın adresinin tespit edilecek ve mahkeme günü beklenmeden ifadesi alınacak. Bir sonraki duruşma tarihi ise 28 Ocak 2021

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler