Ana SayfaDedikoduDeniz Seki ve Demet Akalın Arasındaki Küslük Bitti Mi?

İlgili Postlar

Deniz Seki ve Demet Akalın Arasındaki Küslük Bitti Mi?

Geçtiğimiz günlerde programına Çağla’yı çağırdığı için aralarında gerginlik yaşanan Deniz Seki ile Demet Akalın arasındaki küslük kısa sürdü. İlk adımı kim attı? Detaylar haberimizde…

İbo Show’da Ahmet Kaya’nın Şarkısını Seslendiren Deniz Seki’ye Tepki Yağdı

Demet Akalın ve Deniz Seki Neden Küstü?

Demet Akalın kimdir?

Deniz Seki geçtiğimiz günlerde İbo Show’da Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkısını seslendirmişti. Ünlü şarkıcının şarkıyı söylerken detone olması sosyal medyayı salladı. Çağla, Deniz Seki’yi detone olduğu için eleştirince ikilinin tartışması büyüdü. Bu olaylar yaşanırken Çağla en yakın arkadaşı olan Demet Akalın’ın programına çıkınca Deniz Seki Alişan’ı ve Demet Akalın’ı sosyal medyada engellemişti.

Deniz Seki Demet Akalın Dostluğu Canlı Yayında Sona Erdi

Deniz Seki’nin bu hamlesi üzerinde Demet Akalın canlı yayında açıklama yaptı. Deniz Seki hakkında sert cümleler kuran Demet Akalın, “daha fazla konuşamayacağım sesim titriyor sinirden” demişti.

Deniz Seki ve Demet Akalın Arasındaki Küslük Bitti Mi?

Deniz Seki Kimdir?

Demet Akalın’ın yeni şarkısını çıkarmasının ardından ilk adım Deniz Seki’den geldi. Yakın zamanda en akın dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Seki “İki gün önce çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Küslükler, dargınlıklar hepsi hikaye. Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın. Yeni şarkının yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın ise “Deniz benim için kıymetli. Fazla alınganlık yaptı ancak bizim dostluğumuz ölene dek bakidir. Unuttuk gitti” diyerek bu mevzuyu tatlıya bağladı.

Deniz Seki ve Demet Akalın Arasındaki Küslük Bitti Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler