Ana SayfaDedikoduCansu Dere'den Bomba Aldatılma İtirafı

İlgili Postlar

Cansu Dere’den Bomba Aldatılma İtirafı

Son dönemlerin en çok beğenilen dizilerinden olan Sadakatsiz’in güzel oyuncusu ‘Cansu Dere’den bomba bir itiraf geldi. Ezel, Metro Palas, Sıla, Anne, Muhteşem Yüzyıl, Şahsiyet, Sadakatsiz, Güz Yangını, Ferhat ve Şirin gibi benzer projelerle kabiliyetini sergileyen eski mankenlerden gzüel oyuncu Cansu Dere daha önce aldtıldığını açıkladı.. İşte şok edivi gerçeğin Detayları..

Cansu Dere’den Bomba Aldatılma İtirafı…

Kanal D ekranında beğeniyle izlenen ‘Sadakatsiz’ dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere InStyle Türkiye aralık sayısına kapak resmi oldu. Güzel oyuncu, “Dizide  intikam peşinde koşan, aldatılmış bir kadını canlandırıyorsunuz. Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Öç almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?” şeklinde yöneltilen sorulara cevap verdi.

Cansu Dere; “Yabancı Olduğum Bir Durum Değil Aldatılmış Olmak”

“Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret duymak da çok güçlü duygular. Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum…..

“Ne Yapalım’ Der Hayatıma Devam Ederim..”

…..Zaten anlamını da yitiriyor önceden hissettiklerim. O yüzden, tatsız bir hadise, ‘Bu insan da böyleymiş, ne yapalım’ der hayatıma devam ederim. İnsanın olduğu yerde iyilik kadar, kötülük ve çirkinliğin de olduğuna inanan, bunu baştan kabul eden biriyim” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler