Ana SayfaÜnlülerSisi Lakaplı Seyhan Soylu Hakkında Yakalama Kararı Çıktı...

İlgili Postlar

Sisi Lakaplı Seyhan Soylu Hakkında Yakalama Kararı Çıktı…

Sisi lakabıyla tanınan 54 yaşlarındaki Seyhan Soylu aleyhinde yakalama kararı onaylandı. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım tarafından aldırılan koruma kararını delen Seyhan Soylu’yla ilgili 4 günlük hapis cezası kesinleşmişti. Son olarak ise Başsavcılık, Sisi’ye ilişkin kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. İşte Detaylar..

Sisi Lakaplı Seyhan Soylu Hakkında Yakalama Kararı Çıktı…

Usta sanatçı Yeşim Salkım sosyal medya figörleri olan Murat Övüç ve Seyhan Soylu’nun şahsına yönelik hakaret içeren paylaşım yapması sebebiyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Mahkeme, yayınladıkları birden fazla paylaşımda Yeşim Salkım’a ağır ifadelere yer verilediği için Murat Övüç ve Seyhan Soylu hakkında uzaklaştırma kararına varılmıştı. Alınan bu son karar ile,Murat Övüç ve Seyhan Soylu’nun Yeşim Salkım aleyhinde yeni paylaşımlar yapmalarının da yasaklıyordu..

Yasakları Deldi…

Fakat alınan bu kararlara rağmen Seyhan Soylu, Yeşim Salkım’ı ima eden sosyal medya paylaşımları yayınlamaya devam etti. Ünlü sanatçı tekrar mahkemenin yolunu tuttu. Sanatçının avukatı Merve Uçanok tarafından uzaklaştırma kararını onaylayan mahkemeye tekrar başvuran Yeşim Salkım, Sisi’nin, bu yasağı ihlal ettiğini, hakkında hapsi cezası verilmesi talebinde ile başvurdu..

Sisi Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı…

Aile Mahkeme, bağlanan kararı infaz savcılığına hemen bildirdi. Savcılık 27 Kasım tarihinde Seyhan Soylu için kararın infazı yapılabilmesi için emniyet birimine yazı gönderdi.

Emniyet biriminin bugün Seyhan Soylu’nun ikamet ettiği adresine gitmeleri bekleniyor. Sunulan adreste olması halinde, Sisi’nin savcılığa sevki sonrasında Bakırköy Kadın Cezaevine götürülmesi bekleniyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler