Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey'in En Acı Günü.. O'nu Kaybetti...

İlgili Postlar

Merve Özbey’in En Acı Günü.. O’nu Kaybetti…

Anne olmak için gün sayan karnı burnunda Merve Özbey’in en acı gününü sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak duyurdu. Ünlü popçu’nun babası bugün hayatını kaybetti. İş adamı Kenan Koçak ile bu yıl dünya evine giren ünlü sanatçının 64 yaşlarındaki babası Ahmet Özbey’in kalp krizi sebebiyle yaşama gözlerini yumduğu öğrenildi. Acı detaylar haberimizde..

7 aylık hamile olan ünlü pop şarkıcısı Merve Özbey babasının vefat haberi ile sarsıldı. Anne olmaya hazırlanarak son dönemlerini geçiren ünlü popçu, sosyal medya sayfasından yayımladığı duygusal bir paylaşımla babası ile birlikte çekildiği bir pozunu yayınlayarak  “Gecen sene tam bugun bu saatler… nisanim var, telasim nasil tatli atlamam. Neler degisti babacim.” notunu düştü.

“Acıların Dindi mi Bilmem….”

Babası ile olan bir fotoğrafını paylaşan Merve Özbey, şu ifadelerle yayımladı…

“Geçen sene tam bugün bu saatler… Nişanım var, telaşım nasıl tatlı anlatamam. Neler değişti babacığım. Mesela dün sen gittin. Bir günde artık ne pazarların ne Fener maçlarının tadı kaldı benim için. Acıların dindi mi bilmem, sesin yerine geldi mi mesela, yemek yiyebiliyor musun? Ne garip…”

Merve Özbey babası
Merve Özbey babası

Merve Özbey, Haddini Aşan Takipçisine Ayar Verdi

En Son Bebeğinin Cinsiyetini Açıklamıştı…

Usta şarkıcı Merve Özbey, en son Instagram sayfasından yayımladığı bir paylaşımla doğacak bebeğinin cinsiyetini hayranları ile paylaşmıştı. Karnı burnundaki son hallerini paylaşan Merve Özbey, “Gel bakalım güzel kızım… Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir… Çok şükür” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler