Ana SayfaDedikoduAşk Acısı Çeken Hadise'den İlk Paylaşım Geldi...

İlgili Postlar

Aşk Acısı Çeken Hadise’den İlk Paylaşım Geldi…

2020’nin aşkına imzasını atan ünlü şarkıcı Hadise ile yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’a bu defa karantina yaramadı. Sevgilisi ile yollarını ayırdığı iddia edilen ünlü popçu şarkıcı Hadise’den ayrılığı kanıtlar nitelikte bir paylaşım geldi. Detayları Haberimizde..

Hadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldılar Mı?

Aşk Acısı Çeken Hadise’den İlk Paylaşım Geldi…

Hadise ve Kaan Yıldırım, Instagram’dan birbirlerini takip etmiyor. Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek adına açılan Instagram hesabı da geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde kapatılmıştı. Ünlü çift, son olarak 2 hafta önce Bodrum’da mutluluk pozları vermişti. Hadise ve Kaan Yıldırım’ın bu iddia sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Covid 19 a yakalanan Hadise, büyük aşkı Kaan Yıldırım evlerini ayırmışdı. Yakışıklı oyuncu ile birlikteliğine son verdiği dilden dile konuşulan Hadise, yepyeni pozlarını Instagram sayfasından takipçileri için yayımladı..

Hadise: “Merhaba Aralık”

Siyah-beyaz görünümlü pozlarını sayfasından paylaşan Hadise, postalrına, “Merhaba aralık” mesajıyla paylaştı.. 36 yaşındaki Hadise’nin postlarına takipçilerinden beğeni yağarken  yorumlara kapatması ise ayrılık iddiaları güçlendirdi..

İşte Hadise’nin Siyah Beyaz Paylaşımları;

Hadise'nin Siyah Beyaz Paylaşımları
Hadise’nin Siyah Beyaz Paylaşımları
Hadise'nin Siyah Beyaz Paylaşımları
Hadise’nin Siyah Beyaz Paylaşımları

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler