Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri Aşk Haberlerine Açıklama Geldi...

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri Aşk Haberlerine Açıklama Geldi…

Basketbolcu Kerem Tunçeri’nin oyuncu Aslı Enver’le kısa dönemli bir flörtünün sonrasında yakın arkadaşı olan oyuncu Gökçe Bahadır ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Güzel oyuncu ve yakışıklı basketbolcu tarafından açıklamalar ard arda geldi.. İşte Detaylar..

Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri Aşk Haberlerine Açıklama Geldi…

Özel hayatıyla son dönemlerde magazin gündeminden ayrılmayan Kerem Tunçeri’nin güzel oyuncu Aslı Enver ile kısa flörtünden sonra başarılı oyuncu Gökçe Bahadır’la aşk yaşadığı dedikodusu magazin haberleri‘nde bomba etkisi yarattı.

İlk Açıklama Gökçe’den Geldi…

Ünlü ikilinin bir aşka yelken açtığı hatta geçtiğimiz haftalarda bir avm’de kendilerine ev eşyası bakarken görüldüğü öne sürüldü. Çok kısa bir sürede en fazla konuşulan magazin haberleri arasında yer alan ünlü ikilinin ilişkisi hakkında ilk açıklama jet hızında geldi. Güzel oyuncunun birlikte çalıştığı menajerlik şirketi iddialar hakkında bir açıklama yaparak “Haber tamamen yalan. Tanışmıyorlar bile” şeklinde ifadel etti.

Ard Arda Paylaşım Yaptılar…

Gökçe Bahadır’ın Menajerlik şirketinin bu açıklamasının sonrasında Kerem Tunçeri ve Gökçe Bahadır, sosyal medya hesaplarının hikaye bölümünden bir açıklama yaptılar.

İlk açıklamayı Kerem Tunçeri yaparken, “Son günlerde hiç tanımadığım bir kişiyle saçma detaylar uydurularak haber yapılması beni hem üzdü hem de yordu. Bu asılsız habere itibar edilmemesi ve geçirdiğimiz zor günlerde daha vicdanlı olunmasını diliyorum” ifadelerini kullandı..

Gökçe Bahadır ise “Hiç tanımadığım biriyle hakkımda çıkan haberleri okumanın şaşkınlığı içindeyim. Kerem Tunçeri ile bir tanışıklığımız dahi yoktur” şeklinde açıkladı..

İşte Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri’nin Açıklamaları..

Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri açıklaması
Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri açıklaması
Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri açıklaması
Gökçe Bahadır ve Kerem Tunçeri açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler