Ana SayfaDedikoduŞok İddia! Aslı Enver ve Kerem Tunceri Birlikte Mi?

İlgili Postlar

Şok İddia! Aslı Enver ve Kerem Tunceri Birlikte Mi?

Pandemi döneminde Kerem Tunceri ile mutlu bir aşka yelken açtığı iddialarıyla gündeme gelen Aslı Enver çok geçmeden ihanete uğraşmıştı. Kerem Tunçeri’nin ifşalarının sosyal medyada dolaşması gündeme bomba gibi düşmüş ve bu olayın ardından Enver’in tunceri ile yollarını ayrıldığı iddia edilmişti ki ikilinin sessiz sedasız bir araya geldiği söylentileri kulislerde dolaşmaya başladı. İkili hakkında şok iddia! Aslı Enver ve Kerem Tunceri birlikte mi? İkilinin gizli gizli görüştüğü yer deşifre mi oldu? İşte detaylar;

Kerem Tunçeri Sosyal Medyada Çapkınlık Turu Attı

Murat Boz’la fırtınalı bir aşktan çıkan Aslı Enver, Uraz Kaygılaroğlu ile flört etse de bu birliktelikte aradığını bulamamıştı. Bir süre sonr gönlünü Kerem Tunceri’ye kaptıran ünlü oyuncu ortaya çıkan ifşalar karşısında şaşkına döndü. Geçmişte çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Tunceri’nin Aslı Enver’le görüştüğü sırada sosyal medya hesaplarından başka kadınlara asıldığına dair mesajlaşmalarının ifşa edilmesi gündeme damgasını vurdu.

Kerem Tunceri Aslı Enver Hakkında İlk Kez Konuştu!

Kerem Tunçeri’den Açıklama

Olayın ardından bir röportaj veren Kerem Tunçeri şunları söyledi;

“O mesajlardan bazıları benim eski mesajlaşmalarım. Aylar öncesine, hatta bir yıl öncesine ait mesajlar bile vardı. Ancak hiç benim olmayan mesajlar da Photoshop’landı. Bana ait olan mesajlarda, toplum ahlakına aykırı hiçbir söylemim yok. Bekar bir erkek olarak flört etmiş olabilirim ama bunların yayınlanması benim kişisel haklarıma saldırı ve kanuni olarak bir suç! Ben de bu konuda tüm yasal haklarımın peşindeyim.”

“Aslı Hanım ile arkadaşlarımız vesilesiyle daha önce tanıştırılmıştık ve evet, pandemi sürecinde iletişimdeydik. Her şeyden önce güzel bir arkadaşlığımız oluştu. Bunun duyulmasının hemen arkasından ciddi bir saldırıya maruz kaldım. Bu durumun içine Aslı Hanım’ın adının da dahil edilmesi beni en çok üzen şey oldu.”

Kerem Tunçeri Kimdir?

Şok İddia! Aslı Enver ve Kerem Tunceri Birlikte Mi?

Kerem Tunçeri hakkında ortaya atılan iddiaların ardından Enver’in Tunçer’le olan bağını kopardığı iddia edilmiş hatta Tunçer’iden gelen çiçekleri geri gönderdiği söyleniyordu. Ancak kulislerde dolaşan söylentilere göre Tunçeri, Enver’e kendini ispatlamak için çabalamaya devam etmiş ve sonunda ünlü oyuncunun gönlünü almayı başarmış. İkilinin geçmişte yaşananlar nedeniyle ilişkilerini gözlerden uzak yaşadığı ve yakalanmamak için sadece evde buluştuğu söyleniyor. İddialara göre güzel oyuncu Aslı Enver, sevgilisiyle daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tutmuş.

Aslı Enver Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler