Ana SayfaDedikoduBeyazıt Öztürk'ün Arabasındaki Gizemli Kadın Kim?

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk’ün Arabasındaki Gizemli Kadın Kim?

Uzun bir süre önce kalbini aşka kapatan Beyazıt Öztürk dün gizemli bir kadınla görüntülendi. Sarışın bir kadın, önceki gün ünlü sunucu Beyazıt Öztürk’e ait olan lüks marka araç ile objektiflere yansıması Beyazıt Öztürk kalbini aşkta açı mı sorularını akıllara düşürdü… Beyazıt Öztürk’ün arabasındaki gizemli kadın kim? Beyazıt Öztürk’ün sevgilisi kim? İşte detaylar;

Hadise Ve Beyazıt Öztürk Aşk Yaşadı Mı?

Hatırlarsanız geçtiğimiz senelerde Hadise ve Beyazıt Öztürk sık sık aşk dedikodularıyla gündeme geliyordu. Bu konu hakkında sessizliği ilk bozan ise Hadise olmuştu. Bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanan ünlü şarkıcı Hadise, Beyazıt Öztürk ile aşk yaşadığı iddiaları konusunda gelen sorulara “Beni yıllarca Murat Boz’la yakıştırdılar. Şimdi de Beyaz’la adımı çıkartıyorlar. Bir projede yer aldığım arkadaşım sadece.” şeklinde yanıt verdi ve iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Beyazıt Öztürk’ten Yeni Programı Hakkında Açıklama

Evlilik İtirafı

Geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit’in programına konuk olan Beyazıt Öztürk samimi açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında hiç bilinmeyenlere değinen ünlü şovmen 50 yaşına gelmesine rağmen evlilikten hep kaçtığını düşündüğümüz ünlü şovmen “Denedim olmadı” dedi.

Beyazıt Öztürk’ün Arabasındaki Gizemli Kadın Kim?

Beyazıt Öztürk'ün Arabasındaki Gizemli Kadın
Beyazıt Öztürk’ün Arabasındaki Gizemli Kadın

Önceki gün sarışın bir kadın, ünlü sunucu Beyazıt Öztürk‘e ait olan lüks marka araçla görüntülendi. Yaklaşık bir haftadır Etiler-Bebek hattında Öztürk’ün aracını kullanan gizemli kadın, trafik ışıklarında gazetecilere yakalanınca neye uğradığını şaşırdı. Gizemli kadın basın mensuplarının sorularına “Bu soruya yorum yok” şeklinde yanıt verdi. Yanındaki erkek arkadaşına baktıktan sonra konuşmayan gizemli sarışın, hızlıca oradan ayrıldı. Gerçek ise kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Arabadaki kişinin Beyaz’ın yeğeni Leyla Öztürk olduğu öğrenildi. Beyazıt Öztürk’ün bilindiği kadarıyla şuan hayatında hiç kimse yok.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler