Ana SayfaÜnlülerBeyazıt Öztürk'ten Yeni Programı Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk’ten Yeni Programı Hakkında Açıklama

Beyaz Show programıyla bir döneme damgasını vuran ünlü showmen Beyazıt Öztürk, Kanal D ile yaşadığı bazı sorunlar ve son dönemlerde düşen reytingler nedeniyle 2018 senesinde programı sonlandırma kararı almıştı. Ardından farklı bir formatla YouTube giriş yapan Öztürk’ün ekranlara dönmesi için sevenleri sürekli bu konuyu Trendtopic haline getiriyordu ki ünlü showmenden beklenen müjde geçtiğimiz haftalarda geldi. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Beyazıt Öztürk yeni programı hakkında açıklama yaptı. İşte Beyazıt Öztürk’ün o açıklaması;

Beyazıt Öztürk’ten Duygusal Açıklama

Bu yıl pandemi nedeniyle doğum gününü evinde geçiren isimlerden olan Beyazıt Öztürk, kendisine mesaj gönderen sevenlerine “Doğum gününü hatırlayan tüm takipçilerine teşekkür eden Öztürk, ‘Herkesi ayrı ayrı öpmek, sarılmak istiyorum’ şeklinde ifadeler kullandı. Beyazıt Öztürk virüsle ilgili olarak da “Allah herkese sağlık sıhhat versin, zorlu günler”  sözleriyle teşekkür etti.

Beyazıt Öztürk, Youtube Videosu İle Sosyal Medyayı Salladı!

O Ses Türkiye ve YouTube Kanalıyla Sevenleriyle Buluşmaya Devam Etti

Bir nesil onu her ne kadar Beyaz Show’la tanısa da aslında Beyazıt Öztürk 90’ların sevilen şarkıcılarından biriydi. “Gemilerde Talim Var” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Öztürk, programını sonlandırmasının ardından O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak ekran karşısına geçti. Bu dönemde bir yandan da yeni bir formatla YouTube kanalı açan Öztürk’ün bu programı da çok beğenilmişti.

Beyazıt Öztürk’ten Yeni Programı Hakkında Açıklama

Öztürk daha önce yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, “İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” demişti. Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Beyazıt Öztürk karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatarak “Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu. İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz” dedi.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler