Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu'ndan İsim Açıklaması

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan İsim Açıklaması

2016 senesinde dünyaevine giren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti evliliklerini mümkün olduğunca gözlerden uzak yaşıyor. Bu yılın başlarında bebek bekledikleri öğrenilen çiftin bebeklerine ne isim vereceği de büyük bir merak konusu haline gelmişti. Bugüne dek bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmayan çiftin suskunluğunu Kenan İmirzalıoğlu bozdu. Kenan İmirzalıoğlu’ndan isim açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Hamile Olduğunu İtiraf Etti

Geçtiğimiz seneden beri hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen Sinem Kobal bu senenin başlarında yine aynı iddialarla gündeme gelmişti. Çifte yakın bir kaynak tarafından öğrenilen bilgiye dair önce çiftten herhangi bir açıklama gelmedi. 2. Sayfa programının sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımında, güzel oyuncu Sinem Kobal’ın 3 aylık hamile olduğu ve kız bebek olduğu öne sürülmüştü. Bir süre boyunca bu konudaki sessizliğini korumayı tercih eden Sinem Kobal Mayıs ayında hamile olduğu müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı.

Sinem Kobal, Paylaşım Üzerinden Takipçileriyle Hasret Giderdi!

Annelik Hediyesi

Çift Kobal’ın hamile olduğunun öğrenilmesinden bir hafta sonra 4. Yıl dönümlerini kutladı. Eşine büyük bir jest yapan Kenan İmirzalıoğu ise Kobal’a hem yıl dönümü, hem de annelik hediyesi olarak dünyaca ünlü bir markadan 150 bin TL’lik saat sipariş etti. Sinem Kobal’ın eşine ne hediye aldığı henüz bilinmese de, güzel oyuncu yıl dönümlerinde, evlilik fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu’ndan İsim Açıklaması

Hamilelik döneminde sosyal medya hesabından çok fazla paylaşım yapmayan Sinem Kobal, Ağustos ayında Nişantaşı’nda olan özel bir kliniğe kontrole giderken görüntülenmiş ve her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz haftalarda annelik fotoğrafları için ilk kez objektif karşısına geçen ünlü oyuncu uzun bir elbiseyle göbeğini tutarak poz verdi. Kızlarına ne isim verdikleri merak edilen çiftin ağzını ise hala bıçak açmıyor. Dün Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, doğacak kızlarının ismiyle alakalı sorusuna ” İsmi belli ama annesinden duyun ya da beraber olduğumuz zaman söyleriz.” yanıtını verdi.

Sinem Kobal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler