Ana SayfaÜnlülerBeren Saat ve Kenan Doğulu'dan Beklenmeyen Karar

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Beklenmeyen Karar

Geçtiğimiz sene sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun son dönemlerde arayı düzelttiği düşünülüyordu. Evliliklerinde yaşadıkları zorluklarından üzerinden gelmeye çalışan çift arkadaşlıklarının daha önemli olduğunu dile getirmişti. Bir süredir gündemde olmayan Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan beklenmeyen karar geldi. İşte çiftin o kararı;

“Biz Arkadaşlığı Başardık”

Geçtiğimiz aylarda bir YouTube kanalına konuk olan Beren Saat, Ayşegül Doğan’ın sosyal medyadaki paylaşımı sorması üzerine “Ülkenin ve toplumun değerleriyle ilgili negatif bir şey söylemek istemiyorum. Evliliği yaşamak isteyen herkes yaşasın” diyerek” söze başladı ve şu açıklamayı yaptı;

“Biz arkadaşlığı başardık. Beraber üretmeyi başardık. Aile olmayı başardık. O beklenen çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. Ama onun çok üstünde daha derin bir bağ kurduk. O yüzden beceremediğimiz de evlilik olsun yani. Evet, evliliğin içinde nefes alamadığımız zamanlar yaşadık. ”Ben evlenmeden önce de şöyle düşünüyordum. Belki benim ailemin çok mutlu bir evliliği olmadığı için. ‘Evlilik değil aşk’ diyordum Kenan’a. Esas olan aşk. Bence her zaman aşk, evlilikten daha önemli. Evlilikle beraber insanlara başka bir rol yükleniyor. Başka bir şeyi temsil etmen gerekiyor. İnsanlar daha çok dahil oluyor. O da galiba bizim gibi insanlar açısından biraz daha bunaltıcı olabiliyor. Biz ayrılmıyorken de ayrılık haberleri yapılıyordu, problemler yaşadığımız dönemlerde de. Bu artık değerini kaybetmiş bir haber. Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level’ındayız aşkın. Her şey bitti dendiği yerden sonra başta beni şaşırtacak bir yere geldi. Çünkü bir müzisyen olarak Kenan’ı tanımaya başladım. Birbirimize kırıldık, döküldük ama bu dönemden sonra her şey daha başka oldu. Sevgi bir şekilde bütün sorunları aşıyor.”

Beren Saat’ten Evliliği Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Kenan Doğulu’dan Romantik Kutlama

Ekim ayının başında evliliklerinin 6. Yıl dönümünü kutlayan Kenan Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma “Yıllar hızla akıp, geçti ve bir yaşımıza daha girdik. Katlanarak büyüyen sevgim ve saygım, mutluluğuma rehber ve ışık oldu. Her geçen gün daha iyi tanımak ve sarılmak, her türlü güçlüğü birlikte aşabilmek, yalnızlıktan uzak, bir o kadar güvende hissetmek ne güzel bir duygudur. Ne şanslıyım ki seni görmüş, bilmiş ve aşık olmuşum. Dünyama kattığın güzellikler ve sevildiğimi hissettiğim her an için ve verdiğin ilhamla kelimeler ve notaları buluşturduğum şarkılarıma yuvalık yaptığın için kalplerce teşekkürler… Anlayışlı, nazik, okyanus kalpli sevgilim. Yıl dönümümüz kutlu ve mutlu olsun. Can kenarında yerin hep sevda yanı.” notunu düştü.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Beklenmeyen Karar

Pandemi dönemiyle birlikte birbirine daha çok kenetlenen çift bu kez sevenlerinin karşısına bir düetle çıkıyor. Daha önce katıldığı programlarda mikrofonu eline alan Beren Saat, bu kez eşiyle birlikte kayıt stüdyosuna girecek. Hatırlarsanız Saat, daha önce verdiği bir röportajda da pandemi döneminde eşiyle birlikte kayıtlar yaptıklarını söylemişti. İkilinin yayımlayacağı şarkıyı bu parçalar arasından seçeceği söyleniyor.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler