Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGökhan Türkmen Romantik Geliyor!. Hasret Sona Eriyor

İlgili Postlar

Gökhan Türkmen Romantik Geliyor!. Hasret Sona Eriyor

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen’in tam bir yılda hazırladığı “Romantik” adlı albümü 19 Kasım’da tüm dijital platformlarda yerini alacağı haberi, müzik dünyasına bomba gibi düştü.. Uzun bir aradan sonra konserlerine başlayacak olan usta sanatçı Gökhan Türkmen yeni albümünün tüm Detayları Haberimizde..

“Gökhan Türkmen Yeni şarkısı ile Deli’rdi!”

Gökhan Türkmen Romantik Geliyor!. Hasret Sona Eriyor

2019’dan bu tarafa milyonlarca müzikseverin dinlediği eserlerine yenilerini eklediği yeni albümüyle birlikte sanatçı, uzunca bir aradan sonra konserlerinede start veriyor. 2019’dan bu tarafa her ay yayınlanan şarkılarıyla hayatlara dokunan usta sanatçı Gökhan Türkmen, 4 sene sonrasında yepyeni albümünü sürpriz şarkılarıyla müzikseverlere sunuyor.

Çıkış Şarkısının Klibi Çekildi…

10 parçalık albümde 4 yeni şarkıyla yer aldığı albümün çıkış parçasının video klip yönetmenliğini ise Murat Joker gerçekleştirdi. Albüm, dijital platformların yanı sıra yine İngiltere’de Abbey Road Studios iş birliği ile plak formatında da sunulacak.

Gökhan Türkmen kimdir?

“Romantik” Konserlerle Geliyor…

Pandemi süresi boyunca dijital konserleriyle dinleyenlerini yalnız bırakmayarak çıkış yakalayan şarkıcı Gökhan Türkmen, nihayet 19 Kasım’da “Romantik” adlı albümüyle beraber Kasım ve Aralık’ta hayranlarının karşısına çıkıyor. Ünlü Sanatçı Kayseri, Trabzon, Denizli, Konya ve Mersin’de güvenlik ve sağlık koşulları dikkat edilerek konserlerini verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler