Ana SayfaÜnlülerÇırağan Sarayı'nda İmzalar Atıldı...

İlgili Postlar

Çırağan Sarayı’nda İmzalar Atıldı…

‘Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ ve son şarkısı ‘Geliyo Geliyo’ adlı şarkılarıyla 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran sanatçı Tuğba Yurt, yeni parçası için uzun zamandır beraber çalıştığı müzik şirketinden kopamadı ve yeniden anlaşma için el sıkıştı.  Albüm öncesi “Cennetim Olsun” isimli şarkısına klip çeken Tuğba Yurt ve heyecanının Detayları Haberimizde..

Tuğba Yurt Pozlarıyla Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Çırağan Sarayı’nda İmzalar Atıldı…

Ünlü Şarkıcı Tuğba Yurt hazırlıklarını tam gaz sürdürdüğü yepyeni projesi öncesinde uzun zamandır birlikte çalıştığı Doğan Müzik Company ile tekrar sözleşmesini yeniledi.

Müzikseverlere Sürprizini “Cennetim Olsun” İle Yaptı…

Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen imza törenine Tuğba Yurt, Doğan Müzik Company Genel Müdürü Samsun Demir, menajeri Özgür Aras ve avukat Ayşegül Mermer katıldılar.

Tuğba Yurt kimdir?

Son çıkardığı “Sığınak” albümü ile müzik listelerinde adından sıkça söz ettiren Tuğba Yurt yeni şarkısının stüdyo çalışmalarını yürütürken bir yandan da gelen istekler üzerine dinleyenlerine sürpriz yaparak “Cennetim Olsun” şarkısının klibi için ünlü yönetmen Mustafa Özen’in kamerasının karşısına geçti.

Tuğba Yurt Kapak Kızı Oldu..

Tuğba Yurt, Samsun Demir,Özgür Aras,Ayşegül Mermer
Tuğba Yurt, Samsun Demir,Özgür Aras,Ayşegül Mermer

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler