Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Projesi Belli Oldu!

Son olarak Çarpışma dizisinde Kadir Adalı olarak izlediğimiz yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu bir dizi bir de film projesi için OGM ile anlaşma imzaladı. Detaylar haberimizin devamında…

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Ekranlara Dönüyor

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarını heyecanladıracak haber geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu ekranların izlenme rekorları kıran Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinin de yapımcısı olan OGM şirketi ile bir dizi ve bir film için anlaşma imzaladı. Anlaşmayı şirket kendi hesabından “Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures grubuna katıldı” cümlesi ile duyurdu. Uzun süredir dedikodu olarak dolaşan haber netlik kazandı.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin de yapımcısı olan OGM şirketi Gülseren Budayıcıoğlu ile yaptığı anlaşma sonucunda Budayıcıoğlu’nun mesleki anılarına dayanarak yazdığı romanların tüm haklarını eline bulunduruyor. TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Tv8 dizisi olan Kırmızı Oda yayınlandığı gün liderliği hiçbir yapıma bırakmıyor, reyting rekorları kırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ İsyan Etti

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından uyarlanan dizilerin çok izlenmesi yeni projelerin yolunu açmışa benziyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un anlaşmasının netleşmesinin ardından Çağatay Ulusoy’un da şirket ile imza atacağı konuşulanlar arasında.

Söylenenlere göre şirket Budayıcıoğlu’na ait romanlardan Kral Kaybederse ve Camdaki Kız romanlarını diziye uyarlamayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde Çağatay Ulusoy hakkında yeni bir açıklama gelebilir. Ulusoy, şirketin sinema filmi Mücadele Çıkmazı’nda başrolü canlandırıyor. Bir sonraki ortaklık bir TV projesi olabilir ve açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer’e Şiddet mi Uyguluyor?

Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali Kıvan Tatlıtuğ’un zaman zaman eşi Başak Dizer’e şiddet uyguladığını iddia etti. Bircan Bali bu bilgiyi Kıvanç Tatlıtuğ’un komşusu tarafından aldığını söyledi. Komşusunun ortak alanda şahit olduğunu belirten Bircan Bali “Başar Dizer çok hanımefendi eğer böyle bir şey varsa üzülürüm” diyerek ekledi.

Seren Serengil ise “Kıvanç Tatlıtuğ’un agresif olduğu belli ama Başak Dizer çok naif bir kız. Kıvanç Tatlıtuğ’a yanıt vereceğini düşünmüyorum” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler