Ana SayfaDedikoduRıza Kocaoğlu Hazal Subaşı Çiftinden Yeni Fotoğraf

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı Çiftinden Yeni Fotoğraf

Bir süredir mutlu bir birliktelikleri olan Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı çifti aralarındaki aşkı yaz aylarının başında kabul etmişti. İlişkilerini saklama gereği duymayan çiftin birlikte paylaştıkları ilk fotoğraf sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu. Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı çiftinden yeni fotoğraf geldi. İşte çiftin yeni fotoğrafı;

Bir Kavgalı Bir Barışıklardı

İlişkilerinin başlarında bir kavgalı bir barışık olan Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı, Haziran ayında ayrılık arifesinden döndü. Olay Rıza Kocaoğlu, ve Hazal Subaşı ile gittiği mekanı sinirlenerek terk etmesiyle başladı. Ardından Hazal Subaşı da bir sonraki hafta sevgilisi Rıza Kocaoğlu’yla birlikte gittiği mekanı sinirlenerek terk ettiği iddiaları gündeme geldi. Ünlü oyuncu Hazal Subaşı o iddialar hakkında “O tatsızlık benimle alakalıydı, Rıza’yla ilgisi yok. Telefon ettiğim birine çok sinirlendim ve kalkıp mekanı terk ettim. Rıza’yla bir sorunum yok.  “Eczaneden çıkarken objektife takılan Hazal Subaşı, “Alerjik bir durumum var, o yüzden ilaç aldım” açıklamasını yaptı.

Rıza Kocaoğlu İle Hazal Subaşı Aşkından İlk Poz

Fotoğrafları Binlerce Beğeni Aldı

Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz aylarda son olarak sosyal medya sayfasından yayınladığı romantik bir pozla takipçilerine sürpriz yapmıştı. Bugüne dek sosyal medya hesabından özel hayatıyla ilgili paylaşımlar yapmayan ünlü oyuncu Instagram hesabından aşkı Hazal Subaşı ile verdiği bir pozu paylaşan Rıza Kocaoğlu, böylece büyük aşkını sosyal medyasından ilan etmiş oldu. Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımına kalp emojisi koymuş çiftin fotoğrafını binlerce kişi beğenmişti.

Hazal Subaşı Kimdir?

Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı Çiftinden Yeni Fotoğraf

Çukur’un oyuncuları Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini daha çok gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikili arada bu kuralı bozarak romantik paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta objektiflere yakalanan Hazal Subaşı ilişkileri hakkında”Herkes kendi karakterine odaklanmış oluyor ama birbirimize yardımcı oluyoruz. Farklı dizilerde olsak da birbirimize yardımcı olurduk. Çok fazla sahnemiz yok. Genel de aynı günler sete gitmiyoruz. Çok denk gelmiyoruz” açıklamasını yapmıştı. Bu hafta ise Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı ile tatilde çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin fotoğrafları yine beğeni yağmuruna tutuldu.

Rıza Kocağlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler