Ana SayfaDedikoduSeda Sayan Yaptırdığı Estetik Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Seda Sayan Yaptırdığı Estetik Hakkında Konuştu!

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündeme gelen Seda Sayan’ın yeni imajı. Ünlü şarkıcı yeni imajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Seda Sayan, uzun bir aradan sonra önceki gün özel bir gece için Antalya ‘da sahne aldı. Sahne aldığı yerde estetik hakkında konuşan Seda Sayan büyük tepkiler aldı. Detaylar haberimizde…

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ‘dan George Clooney Yorumu

Seda Sayan: Yüzüm nasıl olmuş?

Ünlü Şarkıcı Seda Sayan, uzun bir aradan sonra önceki gün özel bir gece için Antalya ‘da sahne aldı. Yüzüne yaptırdığı “Fransız askısı” çok konuşulan ve uygulamadan sonra ilk konserini veren Seda Sayan kendisini dinlemeye gelenlere ” Nasıl olmuş” diye sorunca “Harika” tezahüratları aldı.

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde dünyada çok moda olan ‘Fransız Askısı’ adı verilen bir operasyonla yüzünü gerdirdi. Seda Sayan’ın estetik yaptırdığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak büyük ses getirmişti. Yaptırdığı operasyon sonrası sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Seda Sayan fotoğrafını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmamıştı.

Sayan paylaştığı fotoğrafı operasyon öncesi çektirdiğini söylemişti. Şarkıcıdan operasyon sonrası yeni görüntüsüyle ilk defa fotoğraf gelmişti.

Seda Sayan Yaptırdığı Estetik Hakkında Konuştu!
Seda Sayan Yaptırdığı Estetik Hakkında Konuştu!

Seda Sayan’dan ‘Fransız Askısı’ İmajı!

Seda Sayan Yaptırdığı Estetik Hakkında Konuştu!

Ünlü Şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz günlerde dünyada çok moda olan ‘Fransız Askısı’ adı verilen bir operasyonla yüzünü gerdirdi. Seda Sayan’ın estetik yaptırdığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak büyük ses getirmişti. Yaptırdığı operasyon sonrası sosyal medya hesabından yeni görüntüsünü paylaşan Seda Sayan fotoğrafını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü Şarkıcı Muazzez Ersoy’un sosyal medya üzerinde yaptığı manidar paylaşımının üzerine Seda Sayan’a gönderme olarak yorumlayan bir takipçiye Seda Sayan “Gerdirip gerdirip söylemeyenler… Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler” yanıtını verdi.

Seren Serengil kimdir?

Şu sıralar Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil sosyal medya hesabından Seda Sayan’ın kendisine benzetildiği dile getiren bir paylaşımda bulunmuştu. Seda Sayan’ın fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, paylaşımına “Ha gayret Seda abla, az kaldı. Seda Serengil” notunu düşerek paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler