Ana SayfaDedikoduHadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldılar Mı?

İlgili Postlar

Hadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldılar Mı?

Pandemi döneminde herkesin evlere kapanması Hadise ve Kaan Yıldırım aşkının ortaya çıkmasındaki en büyük etkendi. Pandemiden bir süre önce görüşmeye başlayan çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu ancak Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın evinde ünlü oyuncunun köpeği ile sosyal medya hesabında paylaşım yapması büyük aşkı ortaya çıkardı. İkili ilişki iddiaları karşısında sessiz kalsa da Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evleri ayrıldıktan sonra ilişkilerine de son verdiği öne sürüldü. Evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinde yaşanan sürpriz gelişme o iddiaları güçlendirdi. İşte haberin detayları…

Hadise İle Kaan Yıldırım Aşkından İlk Poz Geldi…

Son Dakika Ayrılık Haberi!

Yılın aşkına imza atan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım magazin gündeminden düşmeyen çiftlerimizin arasında yer almaktadır. Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evleri ayrıldıktan sonra ilişkilerine de son verdiği öne sürüldü. Geçtiğimiz hafta Covid-19’a yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yanından ayrılıp kendi evine geçmişti. Kendisini karantinaya alan Hadise’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hadise ve Kaan Yıldırım çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ikilinin, hastalık nedeniyle evleri ayırdıktan sonra ilişkilerine de son verdiği iddia edildi.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise ve Kaan Yıldırım, Instagram’dan birbirlerini takip etmiyor. Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek adına açılan Instagram hesabı da geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde kapatılmıştı.

Ünlü çift, son olarak 2 hafta önce Bodrum’da mutluluk pozları vermişti. Hadise ve Kaan Yıldırım’ın bu iddia sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Hadise ve Kaan Yıldırım Ayrıldılar Mı?

Bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım’la birlikte olduğu bilinen ünlü şarkıcı Hadise bugüne kadar söylediği tüm büyük sözleri aşkla çiğniyor. Daha önceki röportajlarında asla erkek arkadaşıyla paylaşım yapmayacağını dile getiren ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım‘la story atarak hayranlarını şaşırtmıştı. Bir süre önce çift hakkında gündeme gelen ayrılık iddialarının ise asılsız olduğu öğrenildi. Şimdilerde ise Hadise ve Kaan Yıldırım çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ikilinin, hastalık nedeniyle evleri ayırdıktan sonra ilişkilerine de son verdiği iddia edildi.

Hadise Kimdir?

Hadise ve Kaan Yıldırım, Instagram’dan birbirlerini takip etmiyor. Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek adına açılan Instagram hesabı da geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde kapatılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler