Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki Demet Akalın Dostluğu Canlı Yayında Sona Erdi...

İlgili Postlar

Deniz Seki Demet Akalın Dostluğu Canlı Yayında Sona Erdi…

Önceki gün Star TV’de yayınlanan sunuculuğunu Demet Akalın ve Ali Şan’ın yaptığı ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının  konukları şarkıcı Çağla ve Deniz Seki idi. Ünlü şarkıcı Seki, arasının bozuk olduğu şarkıcı Çağla’yı programa konuk alan yakın arkadaşı Demet Akalın’a bir anda resti çekti. İşte Detaylar..

Deniz Seki Demet Akalın Dostluğu Canlı Yayında Sona Erdi…

‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının 20 Kasım Cuma günü izlenilen son bölümünde şarkıcı Çağla konuktu. 33 yaşlarındaki güzel popçunun programa dahil olması Deniz Seki ve Demet Akalın dostuğunun bitmesine sebep oldu.

Şarkıcı Çağla, Geçen cumartesi ‘İbo Show’a giden ve Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ eserini söyleyen şarkıcı Deniz Seki’nin seslendirirken detone olmasını eleştirmişti. Çağla ve Deniz Seki arasındaki detone kavgası gittikçe büyümüş ve ünlü ikili, sosyal medya platformunda tartışmalar yaşamıştı.

Sosyal Medyadan da Sildi..

Deniz Seki, program sonrasında yakın dostu olan popçu Demet Akalın’ın programında şarkıcı Çağla’yı görünce tabir yerindeyse küplere bindi. Demet Akalın ve Alişan’a sert tepki gösteren Deniz Seki, ünlü şarkıcıları, sosyal medyadan da engelledi.

Eski Defterler Açıldı..

Deniz Seki, şarkıcı Çağla’yı programına davet eden ünlü popçuya, “Senin dostluğun bu kadar mı?” ifadeleriyle çok sert çıktı. Bu sözler üzerine Demet Akalın’dan jet hızında cevap geldi. Öfkesine hakim olamayan 48 yaşlarındaki Demet Akalın, birden eski defterleri açıverdi..

“Boşandım..Haciz Geldi..Sen Nerdeydin?”

Demet Akalın, “Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz, ben anlamıyorum ki seni” dedi ve devam etti….

“Biz Sana Söylemiştik..”

……Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor sinirden, daha fazla konuşmayacağım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler