Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Kutsi Gerçek Aşkı Dizi Setinde Yakaladı..

İlgili Postlar

Şarkıcı Kutsi Gerçek Aşkı Dizi Setinde Yakaladı..

Yaklaşık 6 ay evvel 7 yıllık ilişkisi Feyza Çıpa ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, rol oynadığı tv dizisindeki çocuk oyuncunun annesi ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Dizi Benim Adım Melek’de başrollerinde yer alan şarkıcı Kutsi, aynı dizide rol paylaştığı çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi olan Sibel Ülker ile yeni bir aşka başladı. Sürpriz aşkın Detayları ise Haberimizde..

Şarkıcı Kutsi Gerçek Aşkı Dizi Setinde Yakaladı..

Şarkıcı Kutsi’nin evlilik fobisi dolayısıyla sevgilisi Feyza Çıpa ile yollarını ayırdıkları iddia edilmişti. Evlenip bir yuva kurmak isteyen Feyza Çıpa, sevgilisi Kutsi’nin ona olumsuz yanıt vermesi üzerine 7 senelik ilişkisini noktalama kararı almıştı.

Usta şarkıcı Kutsi, ortalama 7 senedir aşk yaşadığı Feyza Çıpa’dan geçen Nisan’da ayrılmasının sonrasında kısa bir zaman sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Dizi Benim Adım Melek’de Halil Şirhan karakterine hayat veren Kutsi, aynı dizide rol paylaştığı küçük oyuncu Poyraz Ar’ın annesiyle sevgili oldu.

Romantik Fotoğrafları İlk Defa Ortaya Çıktı…

Ünlü şarkıcı Kutsi ve yeni sevgilisi Sibel Ülker’in romantik fotoğrafları ilk defa ortaya çıkdı. Usta şarkıcı, TRT 1 televizyonlarında izlenilen ‘Benim Adım Melek’ adlı dizinin setinde küçük oyuncu Poyraz Ar’la çok yakından ilgileniyordu. Ünlü şarkıcının Poyraz Ar’a neden bu kadar yakınlık gösterdiği ise böylece öğrenilmiş oldu.

İşte Kutsi Ve Yeni Aşkı Sibel Ülker’in Romantik Fotoğrafları…

Kutsi Ve Yeni Aşkı Sibel Ülker'in Romantik Fotoğrafları
Kutsi Ve Yeni Aşkı Sibel Ülker’in Romantik Fotoğrafları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler