Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Emre Karayel İle Gizem Demirci Nikahında Gülme Krizi...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Emre Karayel İle Gizem Demirci Nikahında Gülme Krizi…

Usta oyuncu Emre Karayel ve nişanlısı Gizem Demirci, bugün dünya evine girdi. Sadece yakın aile üyeleri ve dostlarının katıldığı nikah töreninde gülümseten anlarda yaşandı. Detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Emre Karayel İle Gizem Demirci Nikahında Gülme Krizi…

Beylerbeyi Bosphorus Otel’de yapılan nikahla hayatlarını sonsuza dek birleştirmeye söz veren  Oyuncu Emre Karayel ve Gizem Demirci ikisinin aşkları gözlerinden okunuyordu. Yakışıklı oyuncunun şahitliğini Tülay Onat ile Akgün Onat yaparken gelinin şahitliğini ise Deniz Dizer  ve Duygu Dizer yaptılar…

Koronavirüs Nedeniyle Düğün İptal Edilmişti..

Covid 19 sebebiyle düğün törenini iptal edip sade bir törenle evlenen çift, nikah sonrası Bodrum’a giderek kısa bir balayı tatili yapacakları öğrenildi..

Emre Karayel: “Gerçekten Çok Heyecanlıyım”

Ünlü oyuncu, “Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu, birlikte bir ömre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyle aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Nihahta Memur Gülme Krizine Girdi..

Emre Karayel evlenirde o nikahda gülme krizi yaşanmazmı hiç.. Nikah memuruna takılan ünlü oyuncu, herkesi gülme krizinden geçirdi.. Nikah memurunun, “Evlenmenize bir mani olmadığı anlaşıldı” ifadesi üzerine Eoyuncu, “Hadi canım” cevabı herkesi güldürdü.

İşte Emre Karayel’in Nikahında Yaşanan Keyifli O Anlar;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler