Ana SayfaDedikoduÜnlü Yıldızların Ayrılığı Beş Gün Sürdü...

İlgili Postlar

Ünlü Yıldızların Ayrılığı Beş Gün Sürdü…

Geçtiğimiz haftalarda Hadise Kaan Yıldırım ayrılığı ani bir şekilde bitmiş, haber Nagazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Bir haftadır hayranlarını yasa boğan yıldız çiftte güzel haberler gelmeye başladı. Yıldırım ile Hadise ‘yi kim barıştırdı? Detaylar Haberimizde..

Ayrılık Sonrası Kaan Yıldırım ‘ın Paylaşımındaki Bomba Detay…

Ünlü Yıldızların Ayrılığı Beş Gün Sürdü…

Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri 10 ayda üç kriz atlatmıştı. 35’inci doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi alan Hadise, 10 Aralık’ta Kaan Yıldırım ile kıskançlık sebebiyle tartışmış, 11 Aralık’ta ise yollarını ayırdığına dair takipçilerini bilgilendirmişti.

Hadise kimdir?

Hadise Mutluluk Dilemişti!…

Hayranlarına ayrılık açıklamasını yapan güzel popçu şu ifadeleri kullandı;
“Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim… Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakımn.”

Kaan Yıldırım kimdir?

Kaan: “Kolay Bitmez”

Kaan Yıldırım’ın bir dostuna, “Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı” söylediği öne sürülmüştü….

Seda Güven Olayı Devr Aldı…

Posta haber’in hazırlamış olduğu özel habere göre; ilk günlerde Hadise’ye bir türlü ulaşamayan Kaan Yıldırım, aşklarının mimarı olan oyuncu Seda Güven‘in devreye girmesiyle güzel şarkıcı ile mesajlaşmaya ve dolayısıyla aradaki buzları eritmeye başladı bile…

Seda Güven Kimdir?

Ayrılsalarda Hemen Açıklamayacaklar…

Yakışıklı oyuncu 15 Aralık’ta ellerinde çiçeklerle güzel sevgilisinin Maslak’taki evine gitti ve nihayet gönlünü aldığı hatta geceyi birlikte geçirdikleri konuşuluyor. Hadise hemen ertesi gün 33 yaşına giren yakışıklı  oyuncunun evine geri döndü. Ünlü ikili bir daha fevri olmama ve ufak bir tartışma yaşasalar bile hemen sonrasında birliktelikleri hakkında alelacele açıklama yapmama kararı aldılar.

Ayrılık Sonrası Kaan Yıldırım ‘ın Paylaşımındaki Bomba Detay…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler