Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı Aşkını İlan Etti; "Nasıl Sevmezdim?

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı Aşkını İlan Etti; “Nasıl Sevmezdim?

Yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, sosyal medya sayfasından, “Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?” şekline bir not ile sevgilisi Nisa Bölükbaşıyla verdiği bir pozlarını paylaştı. Ünlü survivor yarışmacısının son “aşk dolu” bu paylaşımına rekor beğeni ve yorum geldi. İşte Detaylar…

Barış Murat Yağcı Aşkını İlan Etti; “Nasıl Sevmezdim?

Son sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler’de kıran kırana mücadele eden 22 yaşlarındaki Nisa Bölükbaşı ile 29 yaşlarındaki Barış Murat Yağcı, Final yapan Survivor ‘ın ardından sevgili olmuşlardı. Haftalarca yalanladıkları beraberlikleri sosyal medyaya ortaya dökülen öpüşme videolarıyla ortaya çıkan çift, ilişki yaşadıklarını açıklamak mecburiyetinde  kalmışdılar.

Yakışıklı Survivor Oyuncusu Resmen İlan Etti!…

Tüm bu yaşanan bomba gelişmelerden sonra Barış Murat Yağcı, sosyal medya hesabından oyuncu Nisa Bölükbaşı ‘yla olduğu bir fotoğrafını yayınladı. Barış Murat Yağcı son paylaşımına, kalp emojisiyle beraber “Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim?” ifadelerini yazdı. Hayranlarına hissetiği aşkını resmen duyuran Barış Murat Yağcı’nın bu paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler