Ana SayfaÜnlülerAyrılık Sonrası Kaan Yıldırım 'ın Paylaşımındaki Bomba Detay...

İlgili Postlar

Ayrılık Sonrası Kaan Yıldırım ‘ın Paylaşımındaki Bomba Detay…

Ünlü popçu Hadise ile yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ‘ın 10 ay süren aşkları sürpriz şekilde sona ermişti. Yıldırım, magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıktan günler sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte Detaylar…

Kaan Yıldırım’dan Ayrılık Yorumu: “Çok Aşığız”

Ayrılık Sonrası Kaan Yıldırım ‘ın Paylaşımındaki Bomba Detay…

Ünlü çift Kaan Yıldırım ile Hadise, şubat ayında sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlamış, İlişkileri 10 aya yaklaşırken tam üç kriz atlatmış ve ünlü çift her defasında barışmıştı.

Ortaya atılan iddiaya göre; Güzel popçu, geçtiğimiz günlerde bir anda parladı ve yakışıklı oyuncunun alttan alma çabaları işe yaramadı, acı son ile yıldız popçu evi terk etti.

Hadise kimdir?

Hayranlarına ayrılık açıklamasını yapan güzel popçu şu ifadeleri kullandı;
“Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim… Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakımn.”

Kaan Yıldırım kimdir?

Ani ayrılığın ardından herhangi bir açıklamada bulunmayan oyuncu Kaan Yıldırım, Instagram sayfasından beraber verdikleri tüm fotoğrafı kaldırmıştı..

Önümüzdeki hafta 24 Aralık’ta tam 34 yaşında olacak olan yakışıklı oyuncu, sosyal medyada ayrılık sonrası ilk paylaşımını dün yaptı.

“Nedense Fevri Davrandı”

Kaan Yıldırım’ın bir dostuna, “Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı” söylediği öne sürülmüştü….

Tüm Fotoğraflarını Paylaşıma Kapattı!..

Yeni yaş gününe çok az bir zaman kalan başarılı sanatçı Kaan Yıldırım, ayrılık sonrası ilk sosyal medya paylaşımını yaptı. “Bu doğum günümde, kanser hastaları için birlik olalım. Herkese sağlıkla dolu bir ömür dilerim” ifadeleriyle paylaşımını yapan Kaan Yıldırım’ın, Türk Kanser Derneği’ne bağış yapılmasını isterken İnstagram sayfasından yayınladığı tüm fotoğrafları yoruma kapatması ise tüm dikkatleri üzerine çekti..

İşte Kaan Yıldırım ‘ın Son Paylaşımı;

Kaan Yıldırım 'ın Son Paylaşımı
Kaan Yıldırım ‘ın Son Paylaşımı

Hülya Açıkgöz ‘den Hadise Açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler