Ana SayfaÜnlülerHülya Açıkgöz 'den Hadise Açıklaması

İlgili Postlar

Hülya Açıkgöz ‘den Hadise Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Hadise 8 aydır aşk yaşadığı oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılmıştı. Ayrılık nedeninin aldatma olduğuna dair söylentiler dolaşırken Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Hadise’ye gönderme olarak yorumlanmıştı. Açıkgöz konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise “Bazen Aşk Olsa da Olmuyor”

Hadise geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile olan ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Şarkıcı instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullandı.

Hadise menajerliğini üstlenen ablası ile geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı. Şu sıralar yurt dışında yaşayan Hülya Açıkgöz Hadise’nin ayrılık haberinin ardından boynuz emojisi ile fotoğrafını paylaştı. Açıkgöz’ün bu paylaşımı Hadise’ye gönderme olarak yorumlanmıştı.

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Şok Gönderme!

Hülya Açıkgöz “Biz Kardeşiz”

Hülya Açıkgöz yaptığı paylaşımın Hadise’ye gönderme olarak yorumlanmasının ardından sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıkgöz şu ifadeleri kullandı;

“Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın” diyen Açıkgöz, şunları söyledi:

Artık ailece bu durumdan çok rahatsız oluyoruz. Yaptığım ve ileride yapacak olduğum hiçbir paylaşımın Hadise veya ailemle ilgili olmadığını, olmayacağını bilmenizi isterim. Birkaç hafta önce de bir açıklama yapmak zorunda kalmıştım, şimdi yine tekrarlıyorum kendimi. Evet, basına da yansıyan zor günlerimiz oldu. Ancak biz kardeşiz, aileyiz. Aile olmak her zaman, ne olursa olsun çok değerli ve önemlidir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.”

Türkiye’ye Adım Atamazlar

Hülya Açıkgöz’ün daha önce de sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen soruları cevaplarken “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim” şeklindeki sözleri olay yaratmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler