Ana SayfaÜnlülerSevcan Yaşar Sermiyan Midyat Hakkında Konuştu

İlgili Postlar

Sevcan Yaşar Sermiyan Midyat Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz aylarda Sermiyan Midyat eski sevgilisi Sevcan Orhan ile mahkemelik olmuştu. Birlikte yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiası üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı. Sevcan Yaşar konu ile ilgili konuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Sermiyan Midyat kimdir?

Sevcan Yaşar kimdir?

Seni Evden Döve Döve Çıkarıyorum

Oyuncu Sermiyan Midyat kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp etmesi sebebiyle “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” demişti.

Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a ‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’ diyerek tehditte bulunduğu kaydedildi.

Sermiyan Midyat’ın Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Sevcan Yaşar “Susmuyorum”

Olayla ilgili görüntüleri ve ses kayıtlarını da paylaşan Sevcan Yaşar, “Zincirleme tehdit, zincirleme hakaret suçuyla yargılanıyor. Siz bir kadına bir kere şiddet gösterdiğinizde hapse falan girmiyorsunuz. İkinci kez bunu yaptığınız zaman belki hapis yatıyorsunuz. Karşı tarafın, tehdit ve hakaretleri basın yoluyla devam etti ve beni karalama yoluna gitti. Ben de bir kerelik affettim sonra geri döndüm ve iki gün içerisinde pişman oldum ve bu olay yaşandı zaten. Benim üzerime kiralık olan evde beni darp etti, beni kapıya attı. Ertesi gün evime giremedim. Ben çıktıktan sonra bir ay daha o evde kaldı ve kirasını benim ödememi bekledi.” ifadelerini kullandı.

Susmuyorum! Benden önce kime yaptı, yaptı mı bilmiyorum ama benden sonra hiçbir kadına tehdit, şantaj ve darp yapamayacağına garanti ederim. Kadına şiddete hayır! Kadına şiddete sessiz kalma! ‘Gitmiş şikayetçi olmuş, haberim yok’ demişti, değil mi? O gece onu karakolda beş polis tutarken, avukatımla ve polis eşliğinde eve gidip, köpeğimi aldım. Karakolda ben ifademi vermeye çalışırken, olduğum odaya girmeye, hala bana saldırmaya çalışırken polislerce tutulan tutanaktır…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler