Ana SayfaÜnlülerSıla 'nın Paylaşımına Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Sıla ‘nın Paylaşımına Beğeni Yağdı

Geçtiğimiz haftalarda şef Hazer Amani ile evliliğini noktalayan sevilen şarkıcı Sıla ‘nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. Detaylar haberimizin devamında…

Sıla kimdir?

sila

Sıla “Güneş Açtı”

Boşanmanın ardından güzel şarkıcıdan fotoğraf geldi. Sosyal medya hesabından doğal bir pozunu paylaşan şarkıcı;

“Uzun yağmurların ardından bugün güneş açtı. Neşeli, umutlu, ilhamlı günler, haftalar diliyorum” notunu ekledi. Şarkıcının fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sıla ve Hazer Amani’den Ayrılık Açıklaması

Sevilen şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani ‘nin boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 11 ay önce evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evlilikleri üzerinde karabulutlar dolandığı haftalardır söylentiler arasındaydı. İkilinin evlerini ayırdığı ve boşanmanın yakın olduğu iddia ediliyordu. İkili boşanma haberini doğrulayarak ortak bir açıklama yayınladılar.

Sıla ve Hazer Amani Çiftin Düğününe Kimler Katıldı?

“Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.”

“Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler